Dugogodišnja ljubavnica otvorila dušu - "Žena je ta koja mora odbiti oženjenog muškarca"

Mnoge žene su barem jednom u životu bile u situaciji da budu "ljubavnice" ili su se suočile s tom mogućnošću.


Žena je ta koja treba odbiti oženjenog muškarca. Vikendi provedeni u samoći, nemogućnost da budete s voljenom osobom svaki trenutak, zajedničko slavlje uspjeha vaše djece, uzlazi i padovi zajedno - sve to može dovesti ljubavnicu do duboke depresije i frustracije u životu. Kako izbjeći takvu situaciju? 

Postoje neki savjeti za žene koje su sretale oženjene muškarce na svom životnom putu. Prvo, trudite se da odnos ostane na razini prijateljstva i da ne postane previše ozbiljan. Ne dajte se zavarati bezazlenim koketiranjem koje može donijeti velike probleme u vaš život. 

Nažalost, igra često prerasta u duboku privrženost iz koje je teško pobjeći. Trebate biti snažni i isključiti oženjenog muškarca kao potencijalnog bliskog partnera. Ako odnosi još nisu prešli u ozbiljnu fazu, drugi savjet je da ne uranjate u dublje razmišljanje o ozbiljnosti takve veze. Ne očekujte nikakva obećanja od oženjenog muškarca. 

Većina žena koje su bile u ulozi ljubavnica tvrdi da je potrebno otprilike tri mjeseca da se utvrdi ozbiljnost i namjera muškarca prema vama. Vjerojatno se muškarac uključio u taj odnos bez razmišljanja o uništavanju vlastitog braka zbog ljubavnice. Dakle, produbljivanje veze može donijeti samo emotivnu bol.
Prekinite odnos prije nego što prijeđe granicu duboke privrženosti. 

I konačno, treći savjet za one koji ne mogu zamisliti svoj život bez tog muškarca. Većina ljubavnica, nažalost, ostaje samo ljubavnicama, a drugačiji ishod je izuzetno rijedak. Imajte vlastite interese, ostanite maksimalno neovisne - samo u tom slučaju moći ćete zadržati tog muškarca uz sebe i izbjeći ozbiljne psihološke probleme. Ljubav ne može biti zabranjena, ali u ulozi žene ili ljubavnice - odabir je samo vaš.

No comments

Powered by Blogger.