Horoskop od 24.07 do 30.07 - Veliku sreću mogu očekivati Rakovi, Lavovi i Vage

Detaljan horokosp od 24.07 do 30.07 za sve znakove Zodijaka 


Ovan: Ove sedmice, Ovan bi mogao započeti sa nekim izazovima u nekoj oblasti svog života, iako nije lako unaprijed tačno predvidjeti kojoj. No, astrolozi sa sigurnošću mogu reći da, bez tamnih trenutaka, ne bismo toliko cijenili svijetle. Ovan treba prihvatiti činjenicu da se stvari možda neće odvijati baš onako kako bi on želio. Iako to nije ugodno, ako se unaprijed pripremi za takve situacije, može ostati na površini i suočiti se s izazovima na bolji način. 

Bik: Bikovi ove sedmice ne bi trebali rasipati svoje resurse uzalud. Venera je u retrogradnom kretanju, pa će takav pristup biti neefikasan i nepotrebno skup. Trebaju se fokusirati samo na najvažnije stvari, a ostalo izbjegavati. Bitno je ostati blizu ljudi koji im pomažu da uživaju u malim radostima. To je posebno važno za Bikove, jer se sreća ove sedmice neće spontano pojaviti. 

Blizanci: Za Blizance je ovo povoljnije vrijeme za posao, posebno u intelektualnim i kreativnim područjima. Međutim, fizičko prenaprezanje može biti opasno. Blizanci će biti uspješni u ljubavi i porodičnim odnosima zahvaljujući uticaju moćnog Merkura, koji im omogućava da istinski uživaju u ljudskoj komunikaciji. Važno je naučiti kako izraziti svoje misli i emocije. Blizance očekuju ugodni romantični susreti i flertovi. 

Rak: Astrolozi savjetuju Rakove da ne idu predaleko kada je riječ o poslu. Važno je naučiti se odmoriti i opustiti, na način koji ne uključuje velike troškove. Rakovi bi se trebali koncentrisati na ono što duša zahtijeva, umjesto da zadovoljavaju vanjska očekivanja. U periodu od 24. do 30. jula, preporučuje se da se posvete novim stvarima i traže nove hobije i interese. Astrolozi također preporučuju Rakovima da nauče opraštati uvrede, oslobode se tereta prošlosti i dopuste da stare rane zacijele. 

Lav: Lavovi će ove sedmice biti veoma produktivni u usporedbi s drugim znakovima. Iako će se njihova energija malo smanjiti u odnosu na prethodni period, to neće biti kritično. Lavovi trebaju zamijeniti grubu silu mudrošću kako bi napredovali u poslu, a istovremeno se ne osjećali iscrpljeno do kraja radne sedmice. Također je preporučljivo da prestanu istovremeno raditi na više stvari, jer taj pristup neće donijeti željene rezultate. 

Djevica: Djevicama se savjetuje da ne podstiču negativne emocije i da ne upadaju u zamku neprijatelja i zlonamjernika koji pokušavaju eskalirati sukobe. Zbog svoje sklonosti ka temperamentu, Djevicama je izuzetno teško ne odgovarati na negativnost s negativnošću, ali s tim izazovima se mogu nositi. Burne emocije mogu narušiti dojam o Djevici u očima drugih. Glavni neprijatelj uspjeha za ovaj znak je žurba i očaj. Potrebno je naučiti opraštati i osloboditi se tereta prošlosti. 

Vage: Ove sedmice će se za Vage privremeno smanjiti intenzitet ekspanzije u svim sferama života. Snage će biti manje nego inače, zbog uticaja Venere. Prekomjerno trošenje energije će dovesti do izuzetnog umora. Možda će Univerzum postaviti pred Vagu nove životne dileme, gdje će morati donijeti važne odluke koje će oblikovati dalji tok njihovog života. 

Škorpije: Škorpije bi trebali biti oprezni da u ovom periodu ne izgube ništa važno, jer ono što se izgubi između 26. i 30. jula se možda neće vratiti. To se ne odnosi samo na fizičke stvari poput ključeva od kuće ili automobila, već i na nematerijalne stvari poput ljubavi, prijateljstva i povjerenja. Potrebno je pažljivo komunicirati s drugima i izbjegavati nerealna obećanja. Škorpioni trebaju usporiti u radu kako bi sačuvali zdravlje i raspoloženje.

Strijelac:  Strijelci mogu isprobati putovanja, ali na što jeftiniji način, kako financijski tako i energetski. Ako se sada suočavaju s izazovima, trebaju zapamtiti da tamna noć uvijek slijedi svitanje. Svitanje može doći kada Merkur uđe u znak Djevice. Strijelci trebaju pokazati svijetu svoje najbolje osobine, jer bi se u protivnom život mogao značajno promijeniti, ali ne nužno na bolje. 

Jarac:  Važno je da Jarčevi zapamte da će umjerenost donijeti olakšanje. Trebaju sve raditi postupno i ne preuzimati previše odjednom. Potrebno je usmjeriti misli prema poslu i djelima, ali ne zaboraviti na obitelj. Možda će nekom od bližnjih trebati pomoć, koju je potrebno pružiti bez uslova. Ljubaznost ne bi trebala biti uvjetovana očekivanjima povratne usluge. 

Vodolija:  Rješavanje nesuglasica je prioritet za Vodolije ove sedmice. Ako postoje problemi s najbližima, potrebno ih je hitno riješiti kako bi se izbjegli veći problemi u budućnosti. Može se pojaviti novih neprijatelja u životu predstavnika ovog znaka, ali nije preporučljivo osvećivati se. Umjesto toga, važno je zadržati mir i ne biti sličan onima koji čine štetu. 

Ribe:  Ribe bi ove sedmice trebale izbjegavati impulzivno ponašanje. Utjecaj Venere može dovesti do poteškoća sa šestim čulom. Treba se truditi ostati miran i uravnotežen, jer svako ispadanje iz takta može izazvati nove probleme. Ove sedmice, Ribe mogu pronaći radost u šopingiranju, jer će Merkur pružiti više popusta i dobrih ponuda.

No comments

Powered by Blogger.