Horoskop za mjesec Avgust - Blizance čekaju velike promjene, Vage pronalaze srodnu dušu

Detaljna astro analiza za sve znakove Zodijaka za mjesec Avgust


OVAN Dragi Ovnovi, pred vama je intenzivan ljetni mjesec, obilježen promjenama i izazovima kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu. Ako ste u vezi, možete očekivati drugu priliku da popravite odnos s partnerom. No, ključno je da ne samo riječima, već i djelima pokažete koliko volite. 

Venera će biti retrogradna kroz sazviježđe Lava, što može otežati komunikaciju, stoga se usredotočite na konkretno rješavanje problema umjesto beskonačnih razgovora o prošlosti. Slobodni Ovnovi mogu se suočiti s izazovom osvajanja osobe koja im se već dugo sviđa, no sredinom mjeseca zvijezde će im biti naklonjene i bit će povoljan trenutak za početak nove veze. 

Na poslovnom planu, očekuje vas izazovan mjesec s poslovnim i privatnim obavezama. Nakon perioda odmora, očekujte usvajanje novih znanja i vještina koje će vam pomoći u daljnjem razvoju. Mnogi Ovnovi mogu se susresti s preseljenjem ili promjenom posla, stoga se dobro organizirajte kako biste sve obaveze uspješno obavili. Financijska situacija bit će stabilna, ali svakako uravnotežite svoju potrošnju i obratite pažnju na pravilnu prehranu kako biste održali dobro zdravlje. 

BIK Dragi Bikovi, ovaj mjesec vam donosi priliku za uživanje i opuštanje. Venera u Lavu potaknut će vašu hedonističku stranu, no pazite da ne pretjerate s hranom i alkoholom. Ovo je idealno vrijeme da uključite svoju obitelj i drage ljude u svoje planove, organizirate zajednički odmor ili okupljanje. Na ljubavnom planu, većinu Bika ne očekuju velike promjene, ali to ne znači da ne možete uživati u bliskim i ljubavnim odnosima. 

Kada je riječ o poslu, prva polovica mjeseca rezervirana je za privatni život, no kasnije ćete se morati usredotočiti na poslovne zadatke. Očekuje vas stabilna poslovna situacija, a kreativni projekti bit će u fokusu. Ako planirate promjenu posla ili nove projekte, druga polovica mjeseca bit će povoljna za njihovo ostvarenje. Financijski će vam biti dobro, ali obratite pažnju na odgovornu potrošnju. Pazite na prejedanje i održavajte svoje tijelo aktivnim kako biste se osjećali dobro i zdravo. 

BLIZANCI Dragi Blizanci, očekuje vas uživanje u ljetnim radostima. Retrogradni Saturn poziva vas na unutarnje promišljanje i samoanalizu. Ovo je vrijeme da se dublje upoznate sa sobom i razmislite o svojim životnim ciljevima. Na ljubavnom planu, slobodni Blizanci mogu upoznati nove ljude i stvoriti zanimljive kontakte, dok zauzeti Blizanci mogu se posvetiti stvaranju kvalitetnog zajedničkog vremena sa svojim partnerom. 

Na poslovnom planu, bit ćete fokusirani na važne obaveze u prvoj polovici mjeseca. Komunikacija s kolegama bit će ključna za uspješno obavljanje zadataka. Sredinom mjeseca, bit će povoljan trenutak za razgovore o poslovnim projektima i potrebno je pokazati svoje komunikacijske vještine kako biste ostvarili uspješne dogovore. Financijska situacija bit će stabilna, a na zdravlje pazite kroz redovnu tjelesnu aktivnost i pažljivu prehranu. 

RAK Dragi Rakovi, ovaj mjesec nosi sa sobom intenzivne promjene. Retrogradni Saturn potiče vas na dublje razmišljanje i istraživanje unutarnjih emocija. To će vam pomoći da bolje razumijete sebe i svoje potrebe. Na ljubavnom planu, očekuje vas produktivan mjesec. Ako ste u vezi, bit ćete fokusirani na rješavanje dilema i povezivanje s partnerom na dubljoj razini. 

Slobodni Rakovi mogu iskusiti privlačnost prema nekoj osobi iz prošlosti, ali bitno je da sebi postavite jasne granice i razmislite o svojim željama. Na poslovnom planu, fokus će biti na važnim zadacima na početku mjeseca. Posvetite se komunikaciji s kolegama kako biste izbjegli propuste u obavljanju zadataka. 

Financijska situacija bit će stabilna, a vi se usmjerite na održavanje ravnoteže između poslovnih i privatnih obaveza kako biste se osjećali ispunjeno i sretno. Zdravlje vam je važno, stoga pripazite na svoju prehranu i redovito vježbajte kako biste održali dobro stanje tijela. 

LAV Dragi Lavovi, ovaj mjesec donosi vam mogućnost uživanja u ljubavi i romantici. Ako ste u vezi ili braku, bit ćete zadovoljni stabilnošću vašeg odnosa i bliskim odnosom s partnerom. Slobodni Lavovi mogu uživati u flertu i druženju sa prijateljima, te ne moraju nužno tražiti ozbiljnu vezu u ovom trenutku. 

Na poslovnom planu, bit ćete fokusirani na privatni život u prvoj polovici mjeseca. No, kasnije ćete morati posvetiti pažnju poslovnim zadacima i projektima. Ovo je idealno vrijeme za pokazivanje vaših komunikacijskih vještina i suradnju s kolegama kako biste ostvarili uspješne rezultate. 

Financijska situacija bit će stabilna, ali obratite pažnju na razumnu potrošnju kako biste se osjećali sigurno. Važno je da održavate ravnotežu između poslovnog i privatnog života kako biste ostali zadovoljni i sretni. 

DEVICA Dragi Device, ovaj mjesec donosi vam važne životne lekcije vezane uz komunikaciju i odnose s drugima. Saturn vas potiče na introspekciju i duboko razmišljanje o vašim emotivnim potrebama. Na ljubavnom planu, ovo je vrijeme za postavljanje jasnih granica i izražavanje svojih želja i potreba. Ako ste u vezi ili braku, moguće su manje turbulencije, ali važno je da se suočite s njima kako biste izgradili još čvršći odnos s partnerom. 

Slobodne Device mogu iskusiti privlačnost prema osobi iz prošlosti, ali važno je da razmotre svoje osjećaje i naprave zdrave odluke. Na poslovnom planu, bit ćete usmjereni na važne zadatke na početku mjeseca. Uspostavite komunikaciju s kolegama kako biste izbjegli nesporazume i olakšali obavljanje posla. Ovo je prilika da postavite temelje za buduće projekte i uspjehe. Financijska situacija bit će stabilna, a važno je da se ne upuštate u rizična ulaganja. Važno je da ostanete zdravi i stabilni tijekom ovog perioda, stoga pripazite na svoje tijelo i um te se posvetite redovitom vježbanju i zdravoj prehrani.

VAGA Dragi Vage, pred vama je pozitivan period na ljubavnom planu. Retrogradni planeti imaju poseban utjecaj na vas, tražeći da postavite jasne granice i izrazite svoje potrebe prema drugima. Vaš nežan karakter često može dovesti do toga da zanemarujete sebe kako biste zadovoljili druge. No, sada je vrijeme da se usredotočite na sebe i svoje potrebe, kako biste uspostavili ravnotežu u odnosima. 

Ako ste u vezi ili braku, očekuje vas romantičan mjesec u kojem ćete uživati u bliskosti s partnerom. Slobodne Vage mogu se fokusirati na stvaranje novih poznanstava i upoznavanje ljudi iz inozemstva. Na poslovnom planu, prva polovica mjeseca donosi vam stabilnost i mogućnost da se usredotočite na važne zadatke. 

Ovo je povoljan period za kreativne projekte i suradnju s kolegama. U drugoj polovici mjeseca, bit će vam potrebne vaše komunikacijske vještine i podrška partnera kako biste uspješno realizirali poslovne projekte. Financijska situacija bit će zadovoljavajuća, a važno je da pametno raspolažete s novcem. Vaše tijelo zahtijeva dodatnu fizičku aktivnost, stoga se usmjerite na vježbanje i ostanite u pokretu.

ŠKORPIJA Drage Škorpije, ovaj mjesec donosi vam izazovne situacije u vašim odnosima s drugima. Saturn vas potiče na preispitivanje vaših emocija i traži da postavite jasne granice prema drugima. Ovo je vrijeme da se oslobodite starih emotivnih tereta i postavite temelje za zdrave odnose. Na ljubavnom planu, slobodne Škorpione očekuje divan mjesec u kojem će imati priliku za stvaranje novih kontakata i poznanstava. 

Zauzeti Škorpioni mogu se posvetiti obitelji i prijateljima te uživati u mirnom i stabilnom okruženju. Na poslovnom planu, bit ćete usmjereni na obiteljske ciljeve i potrebu za pomoći rođacima. No, kasnije ćete se morati posvetiti poslovnim zadacima i suradnji s kolegama. Ovo je prilika za dostizanje financijskog balansa i postizanja uspjeha u vašim poslovnim aktivnostima. No, pazite na rizična ulaganja i budite odgovorni u financijskim odlukama. Važno je da održavate tijelo u dobroj formi, stoga pazite na prehranu i redovito vježbajte.

STRIJELAC Strijelčeve očekuje predivan, letnji mjesec, nakon turbulentnog početka godine. Sada zasluženo odmarate kako biste prikupili energiju za daljnje privatne i poslovne planove. U avgustu neće biti većih promjena na ljubavnom planu, no Strelčevi u dugim vezama ili brakovima imaju priliku da riješe određene dileme i približe se svojim partnerima. 

Na poslovnom planu, fokus trenutno nije na poslovnim aktivnostima. Astrološki aspekti podsjećaju vas na važnost održavanja ravnoteže između poslovnog i privatnog života kako biste osigurali stabilnost na duže staze. Iako vas karakterizira dečija poletnost koja vas potiče na ulazak u nove poslovne poduhvate, sada je vrijeme da se posvetite odmoru kako biste obnovili svoje tijelo i um. 

Zdravstveno stanje će ostati stabilno bez većih promjena u ovom mjesecu. No, važno je i dalje brinuti o svom zdravlju i slušati svoje tijelo kako biste izbjegli preopterećenje i stres. Preporučuje se da se opustite, boravite u prirodi i posvetite vrijeme aktivnostima koje vas vesele kako biste se osjećali još bolje. 

Za Strelčeve je ovo povoljan mjesec za razmišljanje o životnim ciljevima, osobnom razvoju i konsolidaciji vaših veza. Budite svjesni vaših potreba i uskladite ih s vašim željama kako biste uživali u miru i sreći koju ovaj mjesec donosi. Neka vaša otvorenost prema novim iskustvima i životnom entuzijazmu obilježi ovaj period, dok istovremeno brinete o sebi i vlastitom blagostanju. 

JARAC Dragi Jarčevi, ovaj mjesec donosi vam važne životne lekcije i poziva vas na suočavanje s izazovima. Saturn vas potiče na introspekciju i duboko razmišljanje o vašem unutarnjem svijetu. Na ljubavnom planu, očekuje vas mogućnost obnove veze s osobom iz prošlosti. No, prije nego donesete odluke, važno je da se osvrnete na svoje osjećaje i prošlost kako biste bili sigurni u svoje želje. 

Ako ste u vezi ili braku, bit ćete fokusirani na stvaranje zajedničkog vremena s partnerom kako biste ojačali vaš odnos. Na poslovnom planu, bit ćete usmjereni na obiteljske ciljeve i potrebu za pomoći rođacima. No, kasnije ćete se morati posvetiti poslovnim zadacima i suradnji s kolegama. 

Ovo je prilika za dostizanje financijskog balansa i postizanja uspjeha u vašim poslovnim aktivnostima. No, pazite na rizična ulaganja i budite odgovorni u financijskim odlukama. Važno je da održavate tijelo u dobroj formi, stoga pazite na prehranu i redovito vježbajte. 

VODOLIJA Dragi Vodolije, ovaj mjesec donosi vam pozitivan period na ljubavnom planu. Retrogradni planeti imaju poseban utjecaj na vas, tražeći da postavite jasne granice i izrazite svoje potrebe prema drugima. Vaš nežan karakter često može dovesti do toga da zanemarujete sebe kako biste zadovoljili druge. No, sada je vrijeme da se usredotočite na sebe i svoje potrebe, kako biste uspostavili ravnotežu u odnosima. 

Ako ste u vezi ili braku, očekuje vas romantičan mjesec u kojem ćete uživati u bliskosti s partnerom. Slobodne Vodolije mogu se fokusirati na stvaranje novih poznanstava i upoznavanje ljudi iz inozemstva. Na poslovnom planu, prva polovica mjeseca donosi vam stabilnost i mogućnost da se usredotočite na važne zadatke. Ovo je povoljan period za pokazivanje vaših komunikacijskih vještina i suradnju s kolegama. 

U drugoj polovici mjeseca, bit će vam potrebne vaše komunikacijske vještine i podrška partnera kako biste uspješno realizirali poslovne projekte. Financijska situacija bit će zadovoljavajuća, a važno je da pametno raspolažete s novcem. Vaše tijelo zahtijeva dodatnu fizičku aktivnost, stoga se usmjerite na vježbanje i ostanite u pokretu. 

RIBE Dragi Ribe, ovaj mjesec donosi vam pozitivan period na ljubavnom planu. Slobodne Ribe mogu očekivati mogućnost ulaska u vezu koja bi mogla prerasti u nešto ozbiljnije. Pratite svoje unutarnje glasove i osluškujte svoje želje kako biste napravili pravi izbor. Ako ste u vezi ili braku, očekuje vas produktivan mjesec u kojem ćete uživati u bliskosti s partnerom i prebroditi eventualne izazove. 

Na poslovnom planu, bit ćete usmjereni na važne zadatke na početku mjeseca. Uspostavite komunikaciju s kolegama kako biste izbjegli nesporazume i olakšali obavljanje posla. Ovo je prilika da postavite temelje za buduće projekte i uspjehe. Financijska situacija bit će stabilna, a važno je da se ne upuštate u rizična ulaganja. Važno je da održavate tijelo u dobroj formi, stoga pazite na prehranu i redovito vježbajte kako biste se osjećali dobro i zdravo.

No comments

Powered by Blogger.