Ili me voliš ili me ne voliš - Ne postoji nešto između toga

Osjećam umor od sudjelovanja u igricama koje uključuju zaljubljivanje. Ta faza djetinjastog ponašanja mi je potpuno prerasla. Više ne želim gubiti vrijeme s ljudima koji me ne shvaćaju ozbiljno. 


Kada se radi o vezi, želim da sve bude otvoreno. Želim da moje srce bude vidljivo na dlanu, a isto očekujem i od svog partnera. Dovoljno mi je laži i spletki. Potrebna mi je osoba koja dijeli iste osjećaje kao ja, koja je sazrela emocionalno. Ne želim nekoga tko je fokusiran samo na igre, niti želim bilo što napola. Čini se da nikada nisam bila u toj fazi. 

Želim nekoga tko će u vezi uložiti sve od sebe i uvijek davati maksimum. Ne pristajem na manje od toga. Ja sam žena koja voli muškarca svim srcem, ne suzdržavam se kada su emocije u pitanju. Uvijek sam iskrena, a moja osjećanja su stvarna. Ako ne mogu izraziti sve to, neću ni ulaziti u vezu. Ne želim imati ništa s muškarcem koji me želi samo na jednu ili dvije noći. To nije moj tip. 

Ja se trudim i ulažem napore da moji odnosi traju zauvijek, i želim imati osobu pored sebe koja će to isto činiti. Ako želiš biti sa mnom, budi spreman dati sve od sebe. To mora biti ili sve ili ništa. Neka bude tako jednostavno za mene. Ako želiš biti dio mog života, učini sve što je potrebno da me zadržiš. Ako želiš biti moj partner zauvijek, moram vidjeti tvoj napor svaki dan, ne samo danas ili sutra, već svaki dan. 

U toj vrsti ljubavi vjerujem i tako treba da bude između nas. Ljubav nije nešto što se shvaća olako, ljubav se mora shvatiti ozbiljno. U ljubavi moraš dati cijelog sebe. To morate biti svjesni, nije igra iz koje možete izići kad god poželite. Ljubav je život, a ako se ne brinete o ljubavi, ne brinete se ni o svom životu. 

U čemu je onda poanta? U ljubavi nema sive zone, i ako mislite da želim biti dio takvog odnosa, odgovor je ne. Ja sam osoba koja daje sve i očekuje sve. Ne želim ništa napola, ne želim ništa sa polovičnom predanošću. Ili me želite... ili ne.

No comments

Powered by Blogger.