Kad muškarac ne želi ništa ozbiljno sa ženom to se primjeti - 11 signala da se poigrava sa vama

Muškarac koji istinski voli svoju partnerku nikada je neće prevariti, jer razumije da bi time narušio vezu i povrijedio voljenu osobu


On će se truditi da bude njen oslonac i podrška u svim životnim trenucima, te će težiti da zajedno rastu i postaju bolji. Nažalost, postoje i oni muškarci koji ulaze u naš život sa skrivenim namjerama. Da biste prepoznale takvo ponašanje, važno je obratiti pažnju na neke znakove. 

Prigovara vam konstantno: Muškarac koji vas voli neće gubiti vrijeme na stalno prigovaranje. Ako primijetite da vam stalno zamjera nešto, to bi mogao biti znak da nije iskreno zainteresiran za vas. 

Ne prihvata vašu prošlost: Iskren muškarac će vas prihvatiti takve kakve jeste, uključujući i vašu prošlost. Ako primijetite da se suprotstavlja ili osuđuje vašu prošlost, možda nije pravi izbor za vas. 

Izbjegava važne razgovore: Muškarac koji ne mari za vaša osjećanja će se truditi izbjeći neugodne razgovore. Ako primijetite da izbjegava ozbiljne teme, možda nije iskren prema vama. 

Ne uzvraća vaš trud: Pravi muškarac će cijeniti i uzvraćati vaš trud u vezi. Ako primijetite da se odnos bazira samo na vašem ulaganju, a da on ne pruža ništa zauzvrat, to može biti znak da nije iskreno zainteresiran. 

Omalovažava vaš izgled: Pravi muškarac će vas cijeniti zbog onoga što jeste, uključujući i vaš izgled. Ako primijetite da vas omalovažava zbog vašeg izgleda, to može ukazivati na manjak poštovanja i zrelosti. 

Pokazuje interes samo kad osjeti konkurenciju: Ako primijetite da vaš partner samo tada pokazuje interes prema vama kada osjeti konkurenciju ili vidi da drugi muškarci pokazuju interes za vas, možda samo koristi priliku dok ne nađe "bolju" opciju. 

Ne želi da vas upozna s najbližima: Pravi muškarac će željeti da vas upozna sa svojom obitelji i prijateljima, jer mu je važno da se osjećate uključeno i voljeno u njegovom životu. 

Ne pravi planove za budućnost s vama: Muškarac koji želi graditi budućnost s vama će biti spreman praviti planove u kojima ste vi uključeni. Ako primijetite da ne razgovara o budućnosti koja uključuje vas, možda nije iskreno zainteresiran za zajednički put. 

Traži da se dokazujete: Pravi muškarac će vas prihvatiti takve kakve jeste i neće vas teretiti dokazivanjem svoje ljubavi. Ako primijetite da stalno morate dokazivati svoju vrijednost, to može biti znak nesigurnosti i nezdravog odnosa. 

Prekoračuje vaše granice: Muškarac koji vas voli će poštovati vaše granice i želje. Ako primijetite da ne poštuje vaše granice, može biti znak da ne cijeni vaše osjećaje i želje. 

Kada prepoznate ovakve znakove, važno je postaviti sebi pitanje da li taj odnos zaista donosi sreću i ispunjenje. Ljubav i poštovanje su temelj svake zdrave veze, i ne bi trebali prihvatiti manje od toga. Neka vas vaše osjećaje vode ka odluci koja će vas učiniti sretnijim i zadovoljnijim.

No comments

Powered by Blogger.