Ljubavni horoskop do 22.07 - Rakovi budite iskreniji prema partneru, Ribe će biti emotivne

Ljubavni horoskop za sve znakove Zodijaka do 22.07


Ovan: Ovan bi trebao prestati samo maštati i sanjati o ljubavi te početi djelovati. Merkur u Lavu pruža realne šanse za brzo postizanje osobne sreće. Sada nije vrijeme da tražite ljubav tamo gdje je nema ili da se vežete za one koje Ovan ne poznaje dovoljno. Također, nije preporučljivo pripisivati izmišljene kvalitete osobama koje su ljubazne i simpatične prema Ovnu. To su neke od stvari koje Ovan treba imati na umu. Ako postoji nesklad u porodici, vrijeme je da se to popravi.

Bik: Astrolozi savjetuju Bikove da prate glas svog srca. Intuicija će im reći gdje postoje šanse za sreću, a gdje ih nema i ne može biti. Bikovi često dobijaju etiketu "pohlepnih horoskopskih znakova", što nije daleko od istine, ali ove sedmice bi trebali raditi na sebi, i to na bolji način. To ne znači da morate sav svoj novac dati svojoj srodnoj duši ili trošiti novac na skupe sastanke. Ljubav ne zahtijeva velika ulaganja, ali zahtijeva vrijeme. Ako vaša druga polovina ili osoba koja vam se sviđa želi pažnju i brigu, morate joj to pružiti. 

Blizanci: Blizanci, kao promjenjivi znak, mogu se savršeno prilagoditi svim uslovima. Ove sedmice moraju maksimalno iskoristiti tu vještinu. Vrlo je moguće da će se događaji često mijenjati, ali Blizanci će se moći nositi sa svim izazovima jer je Merkur na njihovoj strani. Da biste promijenili ljubav, morate nešto učiniti: preuzeti inicijativu, dogovoriti sastanak, biti prisutni u životima voljenih osoba. Sada je najbolje vrijeme da se podsjetite na svoju ljubav ili da je izrazite. 

Rak: Ako Rakovi nemaju želju za promjenama u ljubavi, to ne znači da se mogu samo fokusirati na svoje poslove. Sada je važno nešto poduzeti zajedno s voljenom osobom. Usamljeni Rakovi mogu iskoristiti svoje slobodno vrijeme za flertovanje i traženje veza. Ljubav možete staviti u pozadinu tako da postane emocionalna podrška u poslu. Astrolozi savjetuju da ostanete otvoreni i iskreni prema voljenoj osobi i onima koji vole usamljene Rakove. 

Lav: Ako se privatni odnosi uklapaju u Lavove planove, nema potrebe žuriti kako biste ih poboljšali, a ako ne, nema potrebe za panikom - bolje prilike dolaze. Međutim, trenutno nije najpovoljnije vrijeme za ljubavne aktivnosti, pa će pojačanu pažnju prema suprotnom spolu morati odgoditi. Lavovi moraju biti svjesni svojih najboljih i najgorih osobina. To će im pomoći da objektivno sagledaju stvarnost. Usamljeni Lavovi mogu srediti svoj ljubavni život, ali nije potrebno žuriti s stvarima. 

Djevica: Ljubavni život Djevice bit će zanimljiv i zaista čaroban. Sve ostalo može izblijedjeti u usporedbi s tim. Sada možete otkazati sve planove samo da biste bili blizu voljene osobe. Međutim, trebate biti oprezni s takvim žrtvama. Nije potrebno žuriti slijeđenjem emocija; umjesto toga, možete se pobrinuti da u životu bude više komunikacije i romantičnih sastanaka. Djevice su tipično holerične osobe, ali ove sedmice će postati nježnije i izrazito romantične. Ovo je njihovo vrijeme za djelovanje. 

Vage: Vage bi trebale zapamtiti da mogu naići na probleme u ljubavi zbog zavidnih ljudi. One koje su postavile visoke standarde trebaju ih smanjiti. Predstojeća sedmica bit će ispunjena ljubaznošću, predanošću, briznošću i ljubavlju partnera. Sada se trebate fokusirati na jačanje veze, čak i ako vas to vodi u suprotnom smjeru. Želja da dobijete sve odmah može dovesti do pogrešaka u potrazi za ljubavlju. Isto vrijedi i za pretjeranu zaljubljenost i naivnost. 

Škorpije: Škorpije mogu biti izgubljene u ljubavi, ali to nije loše. Važno je da ostanu povezane sa stvarnošću dok obavljaju važne stvari. Škorpije moraju biti mudrije i opreznije kako ne bi nenamjerno povrijedile svoju srodnu dušu. Astrolozi napominju da je ovo divno vrijeme za jačanje ljubavi i pronalaženje nove, kao i za borbu protiv ljubomore i nesigurnosti. Ovo je dobar trenutak za povezivanje sa voljenim osobama. 

Strijelac: Strijelci će biti na vrhuncu. Možda su najharizmatičniji i najšarmantniji ljudi ovog perioda, zajedno s Blizancima i Djevicom. Moraju češće pokazivati takvu stranu sebe. Univerzum je pripremio mnogo zanimljivosti za Strijelca. Važno je pažljivo slušati njegove savjete. Svako tko je već u vezi treba zapamtiti da sada nije najbolje vrijeme za spontanost. Treba pustiti vezu da postane jača i uložiti trud. Usamljeni Strijelci mogu otvoreno flertovati. 

Jarac: Jarčevi bi trebali biti svjesni svojih najčešćih grešaka u vezi. Sada im je bolje da im to ne dozvole. Za one koji su već napravili pogreške, bolje je što prije priznati krivicu i ispraviti se, jer druga strana neće percipirati to ispravno iduće sedmice. Lični život Jarčeva tokom ovih sedam dana može biti praćen intenzivnim emocijama. Neodoljiva želja da prilagode cijeli svijet svom idealu neće donijeti ništa dobro. Astrolozi savjetuju da se opuste, saberu i usklade se s redom i međusobnim razumijevanjem. 

Vodolija: Samci Vodolije će ove sedmice mnogo lakše upoznavati nove ljude. Nema potrebe da brinu o sitnicama za one koji će doživjeti teškoće u ljubavi. Naravno, teškoće koje doživljavaju nisu nužno sitnice, ali Vodolije će do vikenda shvatiti da su pogriješile. Astrolozi savjetuju da se riješe anksioznosti unaprijed. 

Riba: Ribe će biti izuzetno emotivne. Moraju brzo osloboditi nagomilane emocije, ali ne na svom partneru. Mogu se baviti sportom ili svojim omiljenim hobijem. Veze bi ove sedmice trebale biti ojačane, pa je najbolje izbjegavati scene ljubomore i svađe. Ribe koje su u takvim vezama moći će se osloboditi toga. Lični život Riba bit će zanimljiv strancima. Nije potrebno otkrivati sve tajne javnosti. Treba zadržati neke stvari o vezi za sebe.

No comments

Powered by Blogger.