Mars u Djevici od 10.07 do 26.08 - Velike promjene mogu očekivati 4 znaka Zodijaka

U periodu od 10. jula do 27. avgusta 2023. godine, četiri znaka će se suočiti s velikim stresom i tenzijama zbog prisutnosti Marsa u znaku Djevice.


BLIZANCI: Mars će posjetiti vašu četvrtu kuću u solarnom horoskopu, što može dovesti do napetosti, pritisaka i problema kod kuće i u porodici. Tokom ovog tranzita, mogli biste izgubiti svoju uobičajenu smirenost i postati osjetljivi na pritisak, osjećajući se pretrpani odgovornostima. Vaše ponašanje može postati reaktivno, što može izazvati sukobe s članovima porodice, prijateljima i kolegama. 

Možda ćete tražiti podršku, ali možda ćete osjećati da vas nitko ne razumije. Važno je da smanjite tenziju, iskreno izražavate svoje osjećaje, opustite se i da ne napadate one koji nisu krivi. Ako to učinite, otvorit će se mnoge ruke koje će vas podržati.

Također je moguće da će doći do promjena u vašoj karijeri koje će utjecati na vaše okruženje. Možda ćete se preseliti, promijeniti radni prostor ili čak kupiti ili prodati nekretninu. Tokom ovog perioda možda ćete biti više usredotočeni na dom i mogli biste započeti radove na renoviranju.

DJEVICA: Bit ćete pod utjecajem Marsa u svom znaku od 10. jula do 27. avgusta. Ova planeta akcije i asertivnosti donosi vam dodatnu odgovornost, pritisak i povećanu razinu energije. Možda nećete moći sjediti mirno i strpljivo rješavati probleme, već ćete stalno biti u pokretu. 

Vaša frustracija i nervoza mogu dovesti do sukoba s partnerom, prijateljima i članovima obitelji, jer ćete biti tvrdoglavi i zahtijevati da se sve radi po vašim uslovima. Osjećat ćete da ste svi računaju na vas i možda ćete se povremeno osjećati preopterećeno svim obavezama koje ste preuzeli. 

Istovremeno, imat ćete želju za napretkom i napornim radom kako biste postigli svoje ciljeve. Važno je da postavite čvrste temelje za svoje nove planove i da krenete u akciju. Međutim, morate biti oprezni jer ćete biti nestrpljivi, a nagli i nepromišljeni potezi mogu vas dovesti u nevolje. 

Također, budite svjesni da će se tokom ovog perioda možda povećati troškovi koji će vas iritirati. Pazite na svoje financije i budite oprezni u svojim financijskim odlukama. Također, budite svjesni svog zdravlja jer pretjerani rad može dovesti do umora i iscrpljenosti

STRIJELAC: Anksioznost i napetost mogu se očekivati u vašim profesionalnim planovima i porodičnim odnosima tokom tranzita Marsa kroz Devicu, posebno u vašoj desetoj kući solarnog horoskopa. Moguće su nesuglasice i svađe u porodici, što će vas dovesti u stanje nervoze i izazivati izlive bijesa. 

Također ćete osjetiti intenzivan pritisak u radnom okruženju i osjećat ćete se gušeno zbog teških radnih obveza. Dobra vijest je da ćete možda postići značajne rezultate u svom poslu, ali za to će biti potreban veliki trud i odgovornost. Budite oprezni na radnom mjestu i pažljivo odabirajte ljude u koje ulažete povjerenje, jer netko može igrati igru protiv vas. 

Nemojte podcjenjivati svoje protivnike. Također, ovo nije vrijeme za velika financijska ulaganja. Tokom ovog perioda, važno je paziti na svoje zdravlje jer pretjeran rad može rezultirati intenzivnim umorom i iscrpljenošću.

RIBE: Vaši odnosi s drugima bit će pod utjecajem Marsa u Devici, koji je suprotan vašem znaku i utječe na sedmu kuću solarnog horoskopa. Možda ćete se suočiti s nesuglasicama sa svojim partnerom, partnerima ili čak prijateljima. Osjetit ćete pritisak i biti skloni izljevima bijesa, čak i prema ljudima koje najviše volite. 

Važno je da ostanete smireni, jer će svađe samo povrijediti vas i druge. Na profesionalnoj razini, pritisak će biti neizdrživ, a vi ćete se osjećati kao da ste u minusu. To može dovesti do sukoba s kolegama, posebno ako vas namjerno izazivaju. 

Važno je zadržati strpljenje jer Mars u Devici cijeni logiku i razum, umjesto emocionalnih izljeva. Također, budite oprezni u financijskom smislu jer mogu postojati neočekivani troškovi ili razočaranja u vezi s financijskim očekivanjima. Nemojte se previše oslanjati na nestabilne izvore prihoda tokom ovog perioda. Važno je biti realan i mudar u svojim financijskim odlukama. 

No comments

Powered by Blogger.