Mlad Mjesec u Raku 17.07 - Djevice budite iskreni prema ljudima, Rakovi ovo je vaš period

Mlad Mjesec u Raku događa se 17. jula u 19:32h. Saznajte što svaki znak Zodijaka može očekivati


Ovan: S mladim Mjesecom u vašoj četvrtoj kući, možete se naći u dilemi između provođenja vremena s voljenim osobama i odlaska na avanture. Ako se odlučite za avanturu, razmislite o tome da uključite svoje voljene osobe u taj doživljaj. Na taj način možete dobiti najbolje od oba svijeta. 

Bik: S mladim Mjesecom u vašoj komunikacijskoj kući, osjećat ćete veću znatiželju i društvenost, ali možete se suočiti i s potencijalno pretrpanim rasporedom. Samo se pobrinite da si odvojite vrijeme za odmor i relaksaciju kako biste mogli ostvariti uspjeh u svim područjima života. 

Blizanci: Mladi Mjesec pada u vašu drugu kuću prihoda, što znači da je sada mudro i neophodno tražiti nove prilike i raditi na povećanju vašeg financijskog toka. Razmislite o radu u timu ili u suradnji s prijateljima i kolegama kako biste povećali svoje šanse za uspjeh. 

Rak: Ovo je vaš mladi Mjesec! S Mjesecom u vašoj prvoj kući, vrijeme je da se usredotočite na svoje dugoročne ciljeve. Nema ničega što je predaleko ili nedostižno za vas. Samo zapamtite da zaslužujete priznanje, a ono će vam uskoro doći. 

Lav: Mladi Mjesec pada u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, pa se možete osjećati kao da ste iza pozornice, pripremajući se za svjetla reflektora sljedećeg mjeseca. Sada je vrijeme da posadite sjeme svojih ciljeva i želja i gledate kako ono raste dok dajete prioritet svom osobnom razvoju. 

Djevica: Mladi Mjesec pada u vašu jedanaestu kuću prijateljstva i umrežavanja, a saradnja je ključna za postizanje dugoročnih ciljeva. Otkrit ćete da je emocionalna ranjivost s drugima ključna za razvijanje prijateljstva. Budite otvoreni i iskreni prema ljudima oko sebe. 

Vaga: Ovaj mladi Mjesec aktivira vašu desetu kuću karijere, pa je sada pravo vrijeme da razmislite o svojim dugoročnim profesionalnim ciljevima. Predložite svoje ideje višim rukovoditeljima, uputite poziv potencijalnim klijentima ili izvedite ritual manifestiranja svojih snova o poslu. 

Škorpion: Mladi Mjesec pada u vašu devetu kuću avanture i visokog obrazovanja, što vas potiče da izađete iz svoje zone udobnosti i usavršite svoje vještine. Sada je vrijeme da učite i napravite korak naprijed s vjerom kako biste rasli. 

Strijelac: Mladi Mjesec pada u vašu osmu kuću emocionalnih veza i zajedničkih resursa, što je izvrsno vrijeme da razmislite o zajedničkim financijama ili o tome što vam je potrebno u intimnim odnosima. Borite se za ono što vam donosi osjećaj sigurnosti i udobnosti u tim područjima vašeg života. 

Jarac: S mladim Mjesecom u vašoj sedmoj kući partnerstva, vrijeme je da postavite namjeru za vaše odnose jedan na jedan. Bez obzira na to jeste li u platonskoj, romantičnoj ili profesionalnoj vezi, ovaj trenutak je idealan za usklađivanje i ulaganje u partnerstva. 

Vodolija: Mladi Mjesec pada u vašu šestu kuću dnevne rutine. Možda ćete biti privučeni manje rigoroznim, ali jednako njegujućim načinima brige o sebi, kao što je davanje prioriteta terapiji ili meditaciji. 

Ribe: Ovaj mladi Mjesec pada u vašu petu kuću romantike i igre, i može donijeti hirovitu, čarobnu i umjetničku atmosferu u vaš život. Uzmite si malo vremena za pauzu od posla kako biste upijali pozitivne vibracije i pronašli najbolji kreativni izlaz za istraživanje svojih najiskrenijih emocija.

No comments

Powered by Blogger.