Mnoge žene kasno primjete: 4 znaka da vas muškarac ne voli, već jednostavno koristi

Ta osoba će iskoristiti sve što može od vas i kada više nema ništa da uzme, jednostavno će otići bez riječi pozdrava. 


Zar nije istina da se zdravi ljudi ne žele upuštati u vezu s egoistima, s osobama koje su usredotočene samo na sebe? No, nažalost, takve sebične i izdajničke muškarce ponekad susrećemo u životu. Njihov šarm je neodoljiv, ali oni s nama igraju igre. U početku ništa ne sumnjamo, jer su majstori u skrivanju svojih pravih namjera. 

1. Jedan od znakova takve osobe je to što ne pokazuje vašu vezu javno. Nikada neće reći da ste par. Odbija da vas predstavi drugima kao svoju djevojku ili partnerku. Njemu nije važno kako se vi osjećate. Ne brine za vaše emocionalno i fizičko blagostanje. Bez obzira koliko ste slomljeni iznutra ili opterećeni problemima, on ne mari za to. 

2. Kada je riječ o intimnosti, on je fokusiran samo na svoje zadovoljstvo. Tokom intimnih trenutaka, njegova jedina briga je vlastito zadovoljstvo. Čini sve što je potrebno da se on osjeća dobro, ali ne pita se o vašim potrebama ili željama. 

3.  On će vas iskoristiti kao financijski izvor. Očekuje da ćete platiti njegove račune, kupovati mu skupe poklone i često očekuje da ćete vi preuzeti financijsku odgovornost. On jednostavno pretpostavlja da ćete uvijek biti tu da ga podržavate financijski. 

4.  Još jedan znak je to što ne dijeli ništa o svom životu s vama. Ne otvara se prema vama, ne priča o svojoj prošlosti, mislima, osjećajima ili planovima. Ne dopušta vam da se približite njemu. Ne daje vam ključeve vrata iza kojih se krije njegova prava priroda i duša. 

Ako primijetite ove znakove u nekoj vezi, trebali biste ozbiljno razmotriti svoje daljnje korake. Niko ne zaslužuje biti s nekim tko se ponaša na tako sebičan i nebriga način. Važno je da prepoznate svoju vrijednost i zaslužujete ljubav i poštovanje. Ako se nađete u takvoj vezi, najbolje je krenuti dalje i pronaći nekoga tko će vam pružiti ono što zaista zaslužujete - ljubav, podršku i pažnju.

No comments

Powered by Blogger.