Ne treba te plašiti žena koja galami, već ona koja šuti - Kako žena kroz ljutnju pokazuje da voli

Često muškarci zaboravljaju ili ne shvaćaju da žene ne vjeruju u osrednju ljubav. 


Žene su otvorenije i iskrenije u izražavanju svojih osjećaja, dok većina muškaraca često svoje osjećaje pokazuje kroz postupke ili ih zadržava u sebi. Kada žena često pokazuje ljutnju prema vama i kritizira vas, to ne znači da je ona loša ili negativna. Naprotiv, to znači da joj je zaista stalo do vas. 

Ne primjećujemo uvijek koliko emocija i osjećaja otkriva kroz svađu. Stoga, kada se sljedeći put naljuti na vas, zapamtite da to znači da ste joj važni i da joj je stalo do vas. Kada je žena ljubomorna, to je zato što se boji da vas može izgubiti. Sve dok se žena ljuti i iskazuje ljubomoru, to je dobar znak. 

To znači da joj je stalo. Žena neće pokrenuti svađu ili iskazivati ljubomoru prema nekome koga ne voli. Neće provjeravati gdje ste bili i što ste radili ako joj je svejedno. Može biti teško za muškarce da razumiju ove aspekte ženske psihologije, ali to je istina. Ako primijetite da vaša žena noću plače zbog onoga što ste rekli ili učinili, to znači da ste se uspjeli probiti do njenog srca i sada se morate brinuti o tome. 

Međutim, ako vaša žena šuti, to je vrijeme za zabrinutost. Kada primijetite da se vaša žena prestala svađati s vama, vrijeme je za zabrinutost. To znači da niste više vrijedni njenog truda i živaca. Također, ako prestane slati poruke, postane ravnodušna prema onome što govorite ili radite, to su znakovi da gubi interes. Kada prestane svađati se s vama, to znači da više nema volje za borbu. 

Vašim odnosom ste je povrijedili i ona više ne želi ulagati energiju u to. Ženska tišina je mnogo opasnija od njenog bijesa i izražavanja osjećaja. Kada šuti, to znači da vas je već napola napustila srcem. Neće biti više molbi, ultimatuma ili pokušaja da vas promijeni. Dostigla je točku u kojoj nema povratka. Ne možete je prisiliti da se predomisli.

No comments

Powered by Blogger.