"Ne trpite ljude koji vam ne prijaju, ko god to bio" - Mlađe djevojke moraju naučiti 3 bitne stvari

Ne dozvolite da vam vrijeme prolazi dok sebe uskraćujete za sve dobre stvari. Nemojte se opterećivati brojanjem kalorija ili brinuti o suvišnim kilogramima - život je prekratak da bismo propustili uživanje u njemu. 


Moramo priznati da iskusnije žene imaju bogatije iskustvo i širu perspektivu, stoga je važno da ove savjete pročitaju sve mlade djevojke, bez obzira na to jesu li u vezi ili slobodne, muči li ih višak kilograma, prištići ili nedostatak samopouzdanja. 

Ako ih pravovremeno shvatimo i promijenimo način razmišljanja, moći ćemo olakšati život sebi. Evo što iskusnije žene poručuju mladim djevojkama! 

Naučite kako se nositi s prekidima: Naučite dostojanstveno okončati veze i odbacite ideju da postoji "jedan pravi" negdje tamo koga morate pronaći i s kojim ćete živjeti sretno do kraja života. Ako veza ne funkcionira, trebate je prekinuti, tugujući neko vrijeme, i nastaviti dalje. Velike su šanse da ćete i vi i vaš bivši partner pronaći nove ljubavi s kojima ćete biti mnogo sretniji. Nemojte biti ogorčene, osvetoljubive ili ga stalno pratiti na Facebooku. Kada je gotovo, nema povratka. Pustite to od sebe. 

Nitko se ne brine o vašim pogreškama: Ljudi su previše zaokupljeni sobom da bi primijetili tuđe greške. Ako niste obrijale lijevu nogu ili niste savršeno povukli eyeliner, vjerujte da nitko to neće primijetiti. Nikoga nije briga jeste li ručali sami ili ste otišli u kino bez društva. Kada napravite neku glupost pred mnogo ljudi, velike su šanse da će samo vi biti osoba koja će to zapamtiti i neprestano ponavljati taj scenarij u svojoj glavi. Nema smisla opterećivati se sitnicama - shvatite to što ranije. 

Nemojte ostajati s ljudima koji vas čine nesretnima: Ovo se odnosi na loše prijatelje i još lošije partnere. Mnoge djevojke ostaju u lošim vezama samo zato što se boje samoće. Ono što ne shvaćaju jest da su uz partnera koji ne mari za njih ili lažne prijatelje još usamljenije nego što bi bile same sa sobom. Nemojte gubiti dragocjeno vrijeme na pogrešne ljude.

No comments

Powered by Blogger.