Prije nego provjeriš da li te žena vara, provjeri da li je srećna - Jer srećne žene ne varaju

Ključno je da žena ostane vjerna muškarcu sve dok je sretna s njim i dok on čini sve da je usreći.


Međutim, treba biti oprezan ako primijetite promjenu u njenom ponašanju. Većina muškaraca često pogrešno traži uzroke mogućih problema. Na primjer, mnogi zanemaruju ženinu potrebu za pažnjom, pa kada primijete da se ona distancirala, odmah pomisle da ima drugog. 

No, istina je da je problem u tome što nisu pružali dovoljno pažnje, pa je žena jednostavno prestala tražiti. U 90% slučajeva, ako pomislite da vas žena vara, problem je u tome što ste je zapostavili, dok je samo u 10% slučajeva moguća ljubavna afera. 

Dakle, prije nego što krenete u detektivsku potragu za njenim potencijalnim ljubavnikom, zaustavite se i zapitajte gdje ste pogriješili. Jesu li postojale situacije u kojima ste je možda uvrijedili? Što je to što vas već neko vrijeme moli da učinite, a vi to stalno odgađate? 

Jesu li tu stvari koje ne želite promijeniti na sebi, a to nju jako nervira? Da li primjećujete njen trud i dovoljno je hvalite za to? Žena neće napustiti svog partnera bez razloga, a posebno ga neće zamijeniti drugim muškarcem ako je sretna u vezi. 

Ako ste se zaista potrudili da ona bude sretna uz vas, onda nema razloga da sumnjate u njenu vjernost. Međutim, ako ste bili nezahvalni, hladni, distancirani i nerazumni, tada je moguće da je njeno čudno ponašanje posljedica druge veze s drugom osobom. Ipak, i u tom slučaju, morate biti svjesni da je to rezultat vašeg ponašanja i vaše odgovornosti.

No comments

Powered by Blogger.