Sedmični horoskop od 10.07 do 16.07 - Sreća će da prati Ovnove, Ribe i Strijelčeve

Detaljna sedmična astro analiza od 10.07 do 16.07 za sve znakove Zodijaka 


Ovan: Ovnovi će imati priliku postići mnoge uspjehe u različitim područjima - u ljubavi, poslu i hobijima. Međutim, mogu se suočiti s nedostatkom energije i snage. Zbog toga astrolozi snažno preporučuju ljudima rođenim u ovom znaku da budu blizu izvorima energije. Važno je da se bolje opuste i ne zaborave na zabavu. Posao je važan, ali ne smijemo zaboraviti da živimo za sebe. U interakciji s drugima, Ovnovima će biti malo lakše kontrolisati se nego prošle sedmice. Ključno je pokazati razumijevanje, ljubav, nježnost prema voljenima i biti pouzdan partner, prijatelj, kolega, suprug ili supruga. 

Bik: Za Bikove, poboljšanje položaja Merkura pružit će im priliku da se vrate na noge i osjete polet energije i pozitivnosti. Noćno svjetlo pomoći će Bikovima da prepoznaju navike koje im oduzimaju sreću. Sada je vrijeme da sebi priznate te navike kako biste što prije krenuli prema fazi oslobođenja. Ako do kraja sedmice problemi ne nestanu, to znači da Bikovi nešto rade pogrešno. Važno je biti ljubazan i ne juriti za novcem i profitom. U interakciji s drugima, važno je ostati osjetljiv pod svaku cijenu. Ovo je sedmica u kojoj Bik treba biti autentičan i ne pretvarati se da je netko drugi. 

Blizanci: Noćno svjetlo, posebno u obliku Merkura, pomoći će Blizancima da brže pronađu samosvijest. To znači da će Blizanci moći postaviti nove ciljeve i razumjeti svoju svrhu. Veza s univerzalnom strujom obilja bit će ojačana, što znači da se možete slobodno nadati, sanjati i tražiti podršku od svemira. Važno je ne nositi velike količine novca sa sobom kako biste izbjegli iskušenje nepotrebnih kupovina. Ovo je dobro vrijeme za bavljenje sportom i traženje poslovnih prilika. 

Rak: Rakovi će postati znatno sretniji, a to će biti vidljivo već u ponedjeljak.  Glavna prednost Rakova ove sedmice je ljubav prema onome što rade. Ako osjećaju da su na pravom životnom putu i da rade ono što zaista vole, to će se blagotvorno odraziti na njihovu produktivnost i uspjeh u ljubavi. Mala razboritost u kombinaciji s poduzetnošću tajna su uspjeha ove sedmice.

Lav: Lavovi mogu osjetiti tjeskobu i nelagodu tokom cijele sedmice. To ne znači da je vrijeme nepovoljno, već samo da Neptun može izazvati takve izazove uprkos pozitivnim promjenama koje donosi Merkur.  Ako ne poduzmete ništa u vezi s vašom nesigurnošću i sumnjama, to može dovesti do problema koji će vas isključiti iz vodećeg položaja. Vaša unutrašnje stanja sada igraju ključnu ulogu.

Djevica: Djevice bi trebale razmisliti jesu li sada na pravom putu. Nikada nije kasno analizirati svoje postupke, ciljeve i snove kako biste provjerili jesu li još uvijek relevantni. Ponekad Djevice jednostavno slijede ranije postavljene impulse bez stvarnog razvoja i rada na onome što zaista vole. Sada je pravo vrijeme da to promijenite. Ove sedmice se ne trebate opterećivati suvišnim stvarima. 

Vage: Vage će morati posvetiti pažnju svom fizičkom i duhovnom zdravlju. Sada je vrijeme da se brinu o sebi umjesto o drugima. Najvažnije je da ne dopuste da negativnost zamagli pozitivnu energiju planeta. Nema potrebe za samokritikom i preopterećenjem umom s mislima o prošlosti i pogreškama. Umjesto toga, trebaju se usredotočiti na budućnost koja se neprestano rađa. Prošlost se ne može promijeniti, ali budućnost se može oblikovati onako kako želimo. Ključno je vjerovati u snagu svojih misli i u magičnu moć dobrote i optimizma. 

Škorpije: Iskusiti će značajne životne promjene u svim područjima. Neki od tih promjena mogu biti neočekivani i možda će ih pratiti određena bol, ali ne trebaju se bojati promjena jer se često događaju u trenucima kada su najpotrebnije. Osobe rođene u ovom znaku trenutno se suočavaju s takvim situacijama.  Ovo je povoljno vrijeme za putovanja, promjenu okruženja, obnovu, preseljenje, ulaganje u sebe, promjenu izgleda, pronalaženje novih prijatelja i pronalaženje novih poslovnih prilika.  

Strijelac Noćna svjetla će pomoći Strijelcu da pronađe sreću, iako možda neće biti onakva kakvu su zamišljali. Sreća koju će doživjeti može biti drugačija, ali iznimno ugodna. Postoji mogućnost da će sreću pronaći oni koji je nisu očekivali. Svi Strijelci koji trenutno osjećaju malodušnost i depresiju mogu pronaći novi žar i vratiti se u normalu. Trebaju više komunicirati s prijateljima i otvarati se za nova poznanstva. 

Jarac: Jarčevi će se suočiti s mnogim izazovima ove sedmice, a jedan od njih je njihova karakterna osobina koja im ne ide u prilog. Često se događa da mnogi predstavnici ovog znaka nemaju poštovanja prema ljudima koji im se ne sviđaju, a stjecanje njihovog poštovanja može biti izuzetno teško. Važno je smanjiti zahtjevnost prema drugima.  Također trebaju naučiti opuštati se i ne opterećivati se kućnim obvezama i poslom. 

Vodolija: Taktika je najbolje oružje Vodolije u osvajanju ljubavi i pažnje drugih ljudi. Ponekad osobe rođene u ovom znaku pokazuju nedostatak taktičnosti u komunikaciji s nepoznatim ljudima, zamjenjujući to agresijom i asertivnošću. Međutim, sada je bolje izbjegavati takvo ponašanje. Ne treba se bojati objasniti drugima razloge svojih postupaka. To nisu izgovori, već jednostavni dobri maniri i izrazi ljubaznosti. Također je važno paziti na svoje zdravlje i energiju.

Ribe: Astrolozi vjeruju da će mnoge Ribe ove sedmice imati priliku suočiti se s unutarnjim demonima. Bit će to vrijeme kada će njihove mane nestati i zamijeniti ih nešto kreativno - novi hobiji, pravi ciljevi i želje. Ove sedmice će Ribe doživjeti globalno buđenje svijesti. Vjerojatno će moći sagledati svijet iz potpuno drugačije perspektive, otkrivajući svoj potencijal i podižući ga na sasvim novu razinu. Ovo je izvrsno vrijeme za pokretanje novih projekata, stjecanje novih znanja i iskustava, sklapanje novih poznanstava i traženje inspiracije.

No comments

Powered by Blogger.