Supermjesec u Vodoliji 01.08 - Ribe vrijeme je za odmor, Škorpije preokupirane porodicom

Donosimo vam detaljnu astro prognozu za supermjesec u Vodoliji 01.08 


Ovan:  Prvi pun Mjesec u avgustu donosi vam sreću i osjećaj uzbuđenja. Vaš društveni sektor bit će posebno energiziran, što će vam omogućiti privlačenje novih prijatelja i poznanstava. Osjećat ćete da je budućnost puna mogućnosti i da se stvaraju uzbudljive prilike. Ovo je idealno vrijeme za organiziranje zabava, sudjelovanje u društvenim događajima i širenje svoje mreže društvenih veza na internetu. Ako ste slobodni, možda biste trebali iskoristiti ovu priliku za upoznavanje nekog novog, bilo preko svojih poznanika ili putem online dating platformi.

Bik:  Pripremite se za uzlet! Vaš sjaj, uspjeh i slava mogli bi zasvijetliti poput zvijezde usred noći. Očekujte velika profesionalna postignuća, bilo u obliku promaknuća, povoljne publicitete, nagrade ili čak ponude za novi posao. Vaša predanost i napori će biti prepoznati i nagrađeni. Ovo je vrijeme kada trebate istaknuti svoje ciljeve i raditi prema njima s još većom energijom. Sreća je na vašoj strani, pa iskoristite ovu pozitivnu energiju i ostvarite svoje ambicije. 

Blizanci:  Dragi Blizanci, vrijeme je za avanturu i istraživanje. Pun Mjesec će potaknuti vašu znatiželju i želju za novim iskustvima. Ovo je idealno vrijeme za planiranje putovanja na mjesta koja vas oduvijek zanimaju ili za otkrivanje novih horizonta izvan vaše svakodnevne rutine. Ako radite u medijima, izdavaštvu, pravu ili akademskoj zajednici, mogli biste se naći na raskršću novih prilika i mogućnosti za profesionalni i osobni razvoj. 
 
Rak: Rakovi, vaša intima i povjerenje bit će pod ispitom. Očekuju vas ozbiljni razgovori s osobom s kojom ste emocionalno povezani. Možda će biti potrebno rješavanje nekih nesuglasica ili pregovaranje o vašem odnosu. Ako ste nezadovoljni, ovo je vrijeme kada možda razmišljate o prekidu ili razdvajanju. S druge strane, ako ste u skladnoj vezi, osjetit ćete snažniju povezanost u tijelu, umu i duhu. Ovo je također vrijeme kada trebate obratiti pažnju na imovinu i financijske aspekte vašeg života, stoga razmotrite svoje ulaganje i pripremite se za eventualne promjene.

Lav:  Partnerstva su u središtu pažnje za Lavove. Sretne veze će doživjeti potvrdu kroz ujedinjenje, obvezu, zaruke ili čak brak. Vaša ljubavna veza može doživjeti veliki korak naprijed prema dubljoj povezanosti i zajedničkoj budućnosti. Nesretne veze, međutim, mogu se suočiti s izazovima i preispitivanjem važnosti i kvalitete veze. Ako osjećate da veza ne ispunjava vaše potrebe, možda ćete se suočiti s razmišljanjem o razdvajanju. Ako ste slobodni, iskoristite ovu energiju kako biste se aktivno upustili u traženje potencijalnih partnera koji imaju potencijal za dugoročnu i ispunjavajuću vezu. 

Djevica: Djevice, ovaj pun Mjesec donosi novu dinamiku vašem životu. Bit ćete fokusirani na završavanje velikih projekata ili karijernih ciljeva. Možda ćete se odlučiti za promjenu poslodavca ili radnog mjesta kako biste ostvarili svoje ambicije. Uz to, vrijeme je da razmislite o ravnoteži između poslovnih i privatnih obaveza te napravite plan kako poboljšati svoje zdravlje i kondiciju. Ovaj pun Mjesec također može donijeti nove mogućnosti za vaše domaćinstvo, poput razmišljanja o novom ljubimcu ili preuređenju prostora. 

Vaga: Draga Vago, ovaj Mjesec donosi vam priliku za druženje i upoznavanje novih ljudi, pogotovo ako ste slobodni. Za samce, ovo je izuzetno važan period jer biste mogli naići na nekoga tko će odmah osvojiti vaše srce i dušu. Osjetit ćete kako vam srce brže kuca i kako se povezujete s tom posebnom osobom na dubljoj razini. Parovi također mogu iskoristiti ovu energiju da osvježe svoju vezu i probude strast koja možda spava. Neka kreativnost procvjeta u vašem odnosu i osmislite nešto novo što ćete zajedno raditi. 

Škorpija: Škorpije, ovaj Mjesec će vas usmjeriti prema kući i porodici. Možda ćete razmišljati o promjeni prebivališta, ulaganju u nekretnine ili preuređenju svog doma kako bi odražavao vašu unutarnju ravnotežu. Također, bit ćete u mogućnosti pružiti pomoć članovima obitelji, a možda će vam se i neki član obratiti za pomoć i podršku. 

Strijelac:  Strijelci, spremite se za dijeljenje vaše energije i ideja s drugima. Ovaj pun Mjesec potaknut će vas na komunikaciju i širenje svojih ideja. Možda ćete pokrenuti neki važan projekt ili izraziti svoje misli svijetu oko sebe. Ovo je također odlično vrijeme za planiranje putovanja i istraživanje novih mjesta.

Jarac:  Jarci, pred vama je razdoblje financijskog napretka. Ovo je povoljno vrijeme za razmišljanje o ulaganju i povećanju vašeg bogatstva. Mogli biste dobiti povišicu na poslu ili priliku za napredovanje. Vaše financijske odluke i planiranje mogli bi se sada pokazati ključnim za vašu budućnost. 

Vodolije: Sada je vrijeme da zasjate u punom sjaju! Ostvarit ćete važan osobni projekt, nadu ili san. Osjećat ćete se kao prava kraljevska osoba, a vaša autoritativnost će doći do izražaja. Ovo je također vrijeme za značajne pomake u vašim osobnim odnosima. Budite hrabri i slijedite svoje srce. 

Ribe: Ribe, ovaj Mjesec donosi vam priliku za odmor i punjenje baterija. Možda se osjećate umorno i iscrpljeno, ali ovo je vrijeme kada možete usmjeriti pažnju na svoje snove i unutarnje slutnje. Postoji tajna koju ste možda skrivali, ali sada je vrijeme da je suočite ili može biti otkrivena od strane nekoga drugoga. Neka ova lunacija bude vrijeme introspekcije i samoispitivanja.

No comments

Powered by Blogger.