"To što ste se u braku ne znači da se možete zapustiti": 4 razloga zašto sam ostavio ženu

Nemojte misliti da muškarci samo traže ljepotu i ženstvenost kod žena, jer to nije istina. 


Postoje mnogo faktora koji su presudni kada muškarac odlučuje ostati s jednom ženom cijeli život. Razgovarali smo s jednim muškarcem (37) koji je otkrio neke detalje o tome zašto je napustio svoju ženu nakon 10 godina braka. Postoji mnogo razloga zbog kojih muškarac ostavlja ženu. Mnogi bi pomislili da je to zbog nekog mlađeg i privlačnijeg, ali to nije istina. 

1. Najvažniji razlog je zanemarivanje! Muškarac ne želi biti s nekim tko mu ne posvećuje pažnju i zanemaruje ga. Možda mislite da možete reći i učiniti što god želite, a on će to samo šutke prihvatiti jer je muško? Možda to može proći neko vrijeme, ali ne zauvijek. Muškarci ne mogu trpjeti i šutjeti zauvijek. 

2. Žene često misle da trebaju stalno biti nad muškarcem. Dopustite nam da dišemo! Mi smo živa bića i želimo imati vlastiti prostor. Žene često misle da, ako su se udale, više nema drugog života osim braka. Ako stalno nadzirete muškarca i pratiš svaki njegov korak, takav brak je osuđen na propast. Bez obzira na zajednički život i djecu, svaki partner treba imati slobodno vrijeme samo za sebe, malo mira i odmora za dušu. 

3. Brinite se o sebi, žene. Samo zato što ste nekoliko godina u braku, ne znači da trebate prestati brinuti o sebi. Ništa nije gore nego kad žena zapusti sebe! Trenirke, duksevi, tenisice, široka odjeća... to nije privlačno za muškarca. "Uredite se, obucite usku crnu haljinu, ponekad se našminkajte, stavite svoj omiljeni parfem i ponovno osvojite svog muža", savjetuje nam ovaj muškarac. 

4. Nemojte biti nezadovoljne! Žena treba biti vedra i sretna. Ako je žena uvijek ljuta, neprijateljski raspoložena i neraspoložena, muškarac se neće žuriti kući. Vremenom će se povratak kući oduljiti, a on će izgubiti želju za povratkom. Mnogi muškarci će se složiti s ovim i prepoznati se u mojim riječima! Kratka suknja i zavodljiva žena neće odvojiti muškarca od njegove ljubavi! Nijedna suknja ne može odvojiti muškarca od dobre supruge.

No comments

Powered by Blogger.