Univerzum vam daje sve što požlite - Samo morate shvatiti univerzalni jezik emocija

Svemir je izvor svega što čovjek želi, no on daje na temelju onoga što se nalazi u samom čovjeku, tačnije, na temelju njegovih emocija. 


Svaki dan, svaku minutu, privlačimo određene stvari u svoj život, a to najviše ovisi o emocijama koje njegujemo u sebi. Svemir ne razdvaja naše postupke na dobre i loše jer ne prepoznaje apsolutno crno i bijelo. On razumije samo jezik energetskih vibracija. Stoga, emocije koje proživljavamo u sebi, energiju koju emitiramo, određuju kome ćemo pomoći, koga ćemo "nagraditi" i koga ćemo izbjegavati.

Prvo pravilo je da energiju dijelimo na dobru i lošu. Moramo naučiti prepoznati emocije koje moramo izbaciti iz sebe, poput nezadovoljstva, pritužbi, neiskrenosti i pohlepe... Te emocije ispunjavaju nas negativnim vibracijama koje Svemir čita kao poruku da želimo privući negativne stvari u naš život, i upravo takve stvari nam se događaju. Možemo sanjati, željeti, ali moramo to učiniti na pravi način.

Naučimo otpustiti želje koje se ne ostvaruju. Uživajmo i zahvaljujmo se za svaku sitnicu. U tim trenucima, univerzumu govorimo univerzalnim jezikom energetskih vibracija: "Ovdje i sada osjećam se dobro i želim uvijek primati ovakvo dobro." Na taj način postajemo primatelji obilja energije Svemira. Ta energija će nam donijeti sve što želimo. 

U životu će uvijek biti teških i tužnih trenutaka, no to ne znači da se moramo veseliti kada plačemo ili da se moramo radovati kada se dogodi nešto toliko ružno da nam slomi srce. Dopustimo si da patimo, da plačemo, da budemo ljuti, da prođemo kroz svaku bol, da izbacimo sve iz sebe. No uvijek se vratimo pozitivi, jer ne možemo vječno živjeti u očaju.

No comments

Powered by Blogger.