Većina muškaraca će obećati, ali nikad neće ostaviti ženu zbog ljubavnice: 3 razloga zašto

Ako se nalazite u situaciji u kojoj imate aferu s oženjenim muškarcem, važno je da budete svjesni određenih činjenica i preispitate svoje postupke. 


Ovaj članak ima za cilj da vam pruži neka razmišljanja o tome zašto gubite vrijeme čekajući da taj muškarac ostavi svoju suprugu. Evo tri razloga koji trebaju biti uzeti u obzir: 

1. Muškarac već ima sve što mu je potrebno: Oženjeni muškarac već ima stabilan dom i porodicu. Zašto bi napustio tu situaciju kada ima sve što mu je potrebno? U vezi s vama može uživati bez ikakve obaveze ili odgovornosti, a zatim se vratiti kući i biti otac svojoj djeci. Za njega je ovo idealna situacija - ima suprugu koja brine o kućanstvu i odgaja djecu, a istovremeno ima ljubavnicu koja zadovoljava njegove druge potrebe. Za većinu muškaraca, takva situacija je upravo ono što traže i ne bi je mijenjali. 

2. Razvod je bolan i skup: Razvod nosi sa sobom mnoge negativne posljedice. To uključuje niz pravnih pitanja, svađe, emocionalni stres i financijske probleme. Zašto bi muškarac prisiljavao sebe i svoju poodicu da prođu kroz sve to ako to nije nužno? Možda izgledate sretno kada provodi vrijeme s vama, pa zašto bi onda napustio svoju suprugu i suočio se s tim teškoćama? 

3. Ako je stvarno želio napustiti suprugu, već bi to učinio: Ako muškarcu nije dobro u braku, a kod vas se osjeća sjajno, već bi vjerojatno donio odluku o razvodu i napustio svoju porodicu. Ali činjenica da nije napustio svoju suprugu može značiti da to jednostavno ne želi učiniti. Može biti da ima razloga zašto ostaje u braku i to je njegova odluka. 

Kada postanete svjesni činjenica da je vjerojatno nikada neće napustiti, vrijeme je da razmislite o sljedećim koracima. Trebate li tražiti znakove da on voli svoju suprugu? Ili biste trebali krenuti drugim putem i početi tražiti načine da ga natjerate da vas izabere umjesto nje? 

Jedan pristup može biti postavljanje ultimatuma, ali važno je da budete svjesni da takva odluka nosi svoje posljedice i da može rezultirati završetkom veze. Također, morate se zapitati ko ste vi kao osoba i što zaista želite. Mnoge žene ulaze u afere s oženjenim muškarcima iz straha da potraže nekoga drugog. 

S druge strane, postoje žene koje uživaju u zabranjenim vezama i vole izazov osvajanja zauzetog muškarca. Važno je da sami odlučite ko ste i što želite u svom životu, te da donesete odluke koje će vam donijeti sreću i ispunjenje.

No comments

Powered by Blogger.