4 znakova Zodijaka na koja će najviše uticati Retrogradni Merkur 23.08 - Budite oprezni!

Stiže nam nikad jačiRetrogradni Merkur u Djevici 23.08 koji bi mogao da uma najviše uticaja na 4 znaka Zodijaka 


Lav: U ovom periodu, retrogradni Merkur će uticati na vaš finansijski sektor. To može značiti da će doći do promjena u vašim prihodima ili ćete sami osjetiti potrebu da preispitate svoje troškove i način na koji upravljate novcem. Možda ćete se vratiti na svoje prethodne prihode kako biste ih unaprijedili ili ćete razmisliti o podizanju cijena za svoje usluge.

Jedna od opcija je da razmotrite dodatno usavršavanje vaših vještina putem kurseva ili edukacija kako biste povećali svoju vještinu i time opravdali veće cijene svojih usluga. Također, možda ćete razmisliti o tome da postanete instruktor ili predavač, čime biste mogli zarađivati veću naknadu za svoje znanje i vještine. 

Vodolija: Retrogradni Merkur će se usmjeriti na aspekt porodičnih finansija i pažnju će staviti na prihode vašeg partnera ili bračnog druga. Ovaj period će donijeti reviziju vašeg porodičnog budžeta, što može uključivati pregled dokumentacije za hipoteku, kredit ili čak planiranje popravki u domaćinstvu.

Bit ćete izazvani da pažljivije rasporedite porodične resurse i novac. Također, retrogradni Merkur ima uticaj na sektor ličnih projekata, što znači da bi mogli razmisliti o većim ulaganjima u razvoj vašeg vlastitog biznisa. Ovo je vrijeme kada ćete sebi postaviti pitanja o mogućnostima za proširenje ili razvoj i razmotriti kako bolje iskoristiti svoje finansijske resurse. 

Bik: U narednom periodu, retrogradni Merkur će se usmjeriti prema vašim ličnim poslovima, posebno na polju finansija. Ovaj tranzit se dešava u sektoru vaših vlastitih projekata. To znači da ćete se baviti preispitivanjem koliko novca ulažete u vaš posao i da ćete razmotriti da li postoje načini da bolje upravljate vašim finansijskim sredstvima. 

Također, retrogradni Merkur može donijeti promene u načinu na koji trošite novac na vašu djecu ili voljene osobe. Mogli biste razmisliti o drugačijem pristupu trošenju sredstava ili odlučiti da budete pažljiviji u praćenju troškova koji su vezani za vaše dijete ili partnera. 

Škorpija: Retrogradni Merkur će tokom narednih sedmica uticati na vaše finansijske odluke, posebno u vezi internetskih projekata. Ovaj period vam može donijeti razne promjene i preispitivanja u vezi ulaganja u te projekte. Možda ćete odlučiti da prerasporedite finansijske resurse ili ćete provesti reviziju budućih planova i strategija za razvoj tih projekata. 

Na primjer, ako se bavite nekim internetskim projektom koji uključuje investitore ili kreditna sredstva, možda ćete morati pažljivije analizirati troškove i efikasnost vaših aktivnosti. Ovaj period vam pruža priliku da bolje razumijete finansijske aspekte vaših projekata i da napravite mudre odluke za njihov dalji razvoj.

No comments

Powered by Blogger.