Detaljan horoskop za Septembar 2023 - Šta mogu očekivati Rakovi, Lavovi i Djevice

Donosimo vam detaljan horoskop za mjesec Septembar - Šta mogu očekivati Rakovi, Lavovi i Djevice 


Rak: Septembar će donijeti potrebu za intenziviranim kontaktom kod Rakova, bilo sa bliskim prijateljima ili partnerom. Osjećat ćete čežnju za toplinom zagrljaja, bliskosti i uvjeravanjem da ste voljeni. No, važno je da ova potreba ne preplavi vašu svakodnevicu, već da umjesto toga usmjerite pažnju na razvoj vašeg samopouzdanja. Fokusirajte se na potvrdu vlastite vrijednosti i radite ono što vas ispunjava.

Tokom ovog mjeseca, bit će vam prijeko potrebna tišina i meditacija. Očekujte dublji unutarnji proces, a veće promjene vjerojatno neće biti naglašene. Važno je da pronađete unutarnji mir i ravnotežu. Vaša najveća inspiracija u septembru dolazi od Mjeseca. Rakovi obično svoje postupke baziraju na emocijama, a taj uticaj će sada biti još jači. 

Osjećat ćete snažnu potrebu za brigu o drugima, što je karakteristično za vas. Iako, budite oprezni da se ne upetljate previše emotivno u nešto, jer bi potencijalno odbijanje moglo povrijediti vaše srce. Što se tiče posla, nije vam najlakše. Ako se pojavi problem, vjerojatno ćete se više skloniti nego suočiti s situacijom. Očekujte neku vrstu emocionalne površnosti s kolegama i nemojte se iznenaditi ako se susretnete s malim napetostima. 

Lav: Septembar, uz predstojeći početak nove školske godine, za Lavove će biti iznenađujuće miran period. Tokom ovog mjeseca, mogli biste otkriti svoj muzički talenat koji bi svakako trebali razvijati. Razmislite o upisivanju nekog muzičkog kursa, kao što su časovi pjevanja ili sviranja instrumenata. To će vam omogućiti da proširite svoje vidike i izrazite svoju kreativnost. 

Uz to, vaše kulinarske vještine će se probuditi, pa će se septembar pretvoriti u mjesec eksperimentiranja s različitim receptima. No, izbjegavajte previše slatke hrane, kako biste izbjegli višak težine. Fokusirajte se na unošenje dovoljno povrća i tekućine. Sunčani dani u septembru pružit će vam izvrsnu priliku za putovanje. Izaberite dobro društvo jer ovo bi mogla biti posljednja šansa za putovanje u inostranstvo ove godine.

Iskoristite je da napunite svoje mentalne baterije za preostali dio godine. Što se tiče stresa, Lavovi će se nositi s njim bez većih problema, omogućujući vam da pružate podršku svojoj porodici kada im je najpotrebnije. I dalje ćete imati dovoljno energije za svoje vlastite aktivnosti. Pokušajte se uhvatiti u koštac s onim zadacima koje ste odgađali. Bit ćete korak ispred drugih. 

Djevica: U septembru će se u Devicama probuditi roditeljski instinkti. Osjetit ćete potrebu da provodite više vremena sa svojom djecom, ako je imate, te ćete se divno zabaviti zajedno. Ako nemate djecu, neka vam ne promakne prilika da pružite podršku prijateljima čuvanjem njihove djece. Ako vi i vaš partner planirate proširenje porodice, sada je pravo vrijeme za to.

Vaša društvenost će se naglasiti, a pojačat će se i vaša naklonost prema životinjama i želja da im pomognete. Ovo je odlično vrijeme da se angažujete u nekom skloništu ili čak razmislite o usvajanju kućnog ljubimca. Zahvaljujući uticaju Sunca, Djevice će biti izrazito gostoljubive i velikodušne. Kada vas netko zamoli za pomoć, rado ćete pružiti ruku. 

Možda čak odlučite volontirati ili dati krv kako biste doprinijeli. U septembru će također biti prisutna želja za dominacijom. Spremni ste preuzeti organizaciju među kolegama, što bi vam moglo donijeti značajne koristi. Ipak, imajte na umu da previše sujete može narušiti odnose, pa se potrudite da ne stavljate svoje interese ispred drugih.

No comments

Powered by Blogger.