Detaljan sedmični horoskop do 20.08 - Sreća bi mogla da prati Vodolije, Ribe i Jarčeve

Detaljna sedmična astro prognoza od 14.08 do 20.08 poznatog astrologa Pavela Glove, za sve znakove zodijaka


Ovan: Astrolozi Ovnovima savjetuju da pronađu ravnotežu između svojih ličnih interesa i dobrobiti zajednice. Fokus bi trebao biti na porodici i međusobnoj podršci. U ovoj nedelji, suradnja s drugima može donijeti izvanredne rezultate, posebno ako krenete odmah. Ovo je odlično vrijeme da se posvetite traženju posla i razmišljanju o promjenama koje biste željeli napraviti kako biste unaprijedili svoj život. Imajte na umu da je važno djelovati pažljivo, bez žurbe, naročito kada je riječ o ljubavnim odnosima.

Bik: Bikovi su srećni kada donose informirane odluke. U ovoj sedmici, posebno treba obratiti pažnju na zdravlje. Izbjegavajte prekomjerno korištenje klima uređaja, jer postoji mogućnost da vam retrogradni položaj Venere stvori zdravstvene izazove. Osim toga, ovo je pravo vrijeme da se posvetite otplati dugova. Neka vaša pažnja bude usmjerena prema onima koji su bili uz vas u teškim trenucima. Važno je ostati vjeran sebi i svojim principima. 

Blizanci: Blizanci će morati iskoristiti svoje unutarnje resurse kako bi ojačali svoje samopouzdanje. Samopouzdanje je ključno za uspješno suočavanje s preprekama i sumnjama koje se mogu pojaviti. Postavljanje prioriteta je također važno, a snažno se treba posvetiti onome što vam je zaista važno. Ovo je povoljan period za ljubavne avanture, ali budite oprezni i diskretni u svojim postupcima. Izbjegavajte ulazak u romantične odnose sa strane, jer rizik od otkrivanja izdaje može biti visok. 

Rak: Rakovi bi trebali naučiti cijeniti ono što imaju i biti zadovoljni s trenutnim stanjem. Postavljanje realnih ambicija je važno, a ne bi trebalo dopustiti da vas ambicija zaslijepi. Kada je riječ o zdravlju, nemojte se prejedati i pokušajte održavati zdrave navike spavanja. Planiranje je ključno - napravite plan za sedmicu i slijedite ga. Važno je slušati svoju intuiciju i unutarnji glas. 

Lav: Lavovi bi trebali razviti razumijevanje za vlastite i tuđe probleme. Ovo je vrijeme za suradnju i podršku, kako na osobnom tako i na profesionalnom planu. Ponedjeljak i utorak su posebno povoljni za produktivan rad, bilo da se radi o fizičkom ili intelektualnom naporu. Zapamtite da budućnost nije uvijek predvidljiva, ali možete je oblikovati. Pridržavajte se filozofije da se promjene mogu ostvariti i da nije potrebno žuriti. Izbjegavajte lijenost i iskoristite potencijal ovog perioda. 

Djevica: Za Djevice, period od 14. do 20. avgusta donosi uspjehe. Ovo je vrijeme kada se možete usmjeriti prema novim izvorima prihoda i ljubavi. Ambicija je važna, ali također se trebate prisjetiti važnosti podrške i brige o onima koji su vam stajali uz bok kada vam je bilo teško. Ovo je prilika da se suočite s izazovima i ostvarite svoje ambicije na područjima koja do sada niste istražili. Budite otvoreni za promjene, ali nemojte biti sebični. 

Vage: Vage će prolaziti kroz promjene u svom unutarnjem svijetu i stavu prema svijetu. Važno je prilagoditi se ovim promjenama i zadržati otvoren um. Ovo može biti važan period u vašem životu, donoseći nova saznanja i spoznaje. Vaša podrška i ljubav prema bližnjima će biti ključni faktori, ali neka vaši principi ostanu čvrsti. Vikend je vrijeme za opuštanje i revitalizaciju. Ljubavne promjene su moguće, a mnoge će biti povoljne. 

Škorpija: Škorpije bi trebali težiti miru i izbjegavati konflikte. Ovo je vrijeme za transformaciju i promjene u vašem ponašanju. Agresivnost nije preporučljiva, pa pokušajte pronaći ravnotežu i miran pristup. Ponedjeljak je povoljan za rad na promjenama. Ovo je također pravo vrijeme za preispitivanje svog vanjskog izgleda i okoline. Ne preuzimajte previše odjednom i vodite računa o svom tijelu i umu.

Strijelac: Strijelci trebaju pronaći unutarnji mir i izbjegavati prevelike fizičke napore. Oprez je potreban kod financija, izbjegavajte posuđivanje novca ili davanje praznih obećanja. Ovo je povoljno razdoblje za traženje ljubavi, a mnogi bi mogli pronaći svoju srodnu dušu. Iskoristite svoju harizmu i pokažite svoju strast prema životu. 

Jarac: Vikend je ključan za Jarce, donoseći priliku za uspjeh na poslu, opuštanje ili ljubav. Važno je prepoznati vrijednost svakodnevnog života i nositi se s izazovima. Nemojte se bojati rizika, ali istovremeno budite pažljivi i promišljeni. Vikendom se možete usmjeriti prema sebi i svojim potrebama, dok ćete tijekom radnih dana donositi važne odluke. 

Vodolija: Ovo će biti izvrsna sedmica za Vodolije. Važno je prilagoditi se radnom ritmu i iskoristiti svoje sposobnosti. Pripazite na zdravlje i vodite brigu o sebi. Na poslovnom planu, postavljanje važnih ciljeva i odlučno djelovanje će vam donijeti uspjeh. Ovo je također vrijeme kada biste trebali slijediti svoje ambicije i težiti većim ciljevima. 

Riba: Ribe bi trebale raditi na prihvatanju voljene osobe onakvom kakva jeste, bez prosuđivanja ili ljubomore. Otvorenost i razumijevanje su ključni za ljubavne odnose. U ovoj sedmici, potrudite se da budete prisutni i podržavate svoje partnera. Također, ovo je dobar trenutak za nova poznanstva. Na poslu, donošenje važnih odluka može vam donijeti napredak i promjene na bolje. Ovo je povoljno razdoblje za bilo kakve promjene i nove izazove.

No comments

Powered by Blogger.