Kada žena jednom odluči nešto, više se neće predomisliti - Uzalud se trudite

Žene su prirodno sklone toleranciji, što znači da se mogu nositi s mnogim stvarima. Međutim, svaka žena ima svoj prag, a kad taj prag bude pređen, nema povratka.


Iako su žene često poznate po nesigurnosti u svojim odlukama, jednom kada donesu konačan zaključak, gotovo ništa na svijetu ne može promijeniti njihovu odluku, posebno kad je riječ o partneru i međuljudskim odnosima. Kada žena donese odluku da se raziđe, ta odluka obično stoji i neće se lako promijeniti. 

Pokušati promijeniti njen um nakon raskida zahtijeva nešto dublje od promjene razmišljanja - to se odnosi na promjenu njenih osjećaja i emocija. Ako osjećate da ste napravili grešku i da biste mogli popraviti stvari prije nego što bude prekasno, vrijeme je da djelujete. Evo nekoliko uvida koji će vam pomoći da bolje razumijete zašto je teško promijeniti mišljenje žene nakon raskida. 

Teško je donijeti pravu odluku: "Ako je dovoljno glup da te pusti da odeš, budi dovoljno pametna da stvarno odeš." 

Vraćanje nije vjerojatno: "Problem je što žene misle da će se on promijeniti. Neće. Pogreška koju muškarci čine je što misle da ona nikada neće otići. Ali na kraju, ode." Zašto bi trebala ostati? Razmislite malo o tome. Povrijedio ste je. Slomili ste joj srce. Možda ste je čak i potkopavali, govoreći joj da nije dovoljno dobra. Zašto bi ona trebala promijeniti svoje mišljenje i ostati? 

Trebat će vam vremena, ali shvatit ćete: "Učim voljeti zvuk svojih koraka dok odlazim od stvari koje mi nisu bile namijenjene." Ponekad je to jedini put naprijed. 

Emocije se moraju mijenjati da bi se obnovila ljubav: Kao što je već spomenuto, da biste pokušali promijeniti mišljenje žene, morate promijeniti njen osjećaj. Ako je izgubila osjećaj ljubavi, morate poduzeti korake koji će izravno utjecati na njene emocije. Bez obzira na razlog raskida, pravi oprost dolazi samo kada duša i srce prvi oproste. 

Nostalgija i ljubavna sjećanja: Sjećanja na početak vaše veze mogu biti inspirirajuća i moćna, ali isto tako mogu postati teret ako su jedini razlog zbog kojeg se vraćate. Ljubavna sjećanja su važna, ali važno je stvoriti prostor za sadašnjost i budućnost. 

Novi počeci mogu biti osvježavajući: Ponekad žena izlazi iz jedne veze i ulazi u drugu zbog istinskih razloga. Ako je ljubav bila prava i iskrena, ona bi mogla razmotriti izlazak iz nezadovoljavajuće veze kako bi se posvetila nečemu novom i boljem. 

Samopouzdanje je ključ: Nesigurnost je često razlog završetka veza. Zato je važno raditi na svom samopoštovanju. Gdje nema osjećaja sigurnosti u sebe, nema stabilnog odnosa. 

U konačnici, iako pokušavate promijeniti mišljenje žene nakon raskida, trebali biste se fokusirati na promjenu emocija i osjećaja. Samo tako ćete imati pravu šansu da obnovite ljubav i stvorite zdraviju budućnost zajedno.

No comments

Powered by Blogger.