Plavi Super Mjesec u Ribama 31.8 - Blizanci spremite se za uzlet, Ribe poštujete svoje potrebe

Plavi Super Mjesec u Ribama 31.8. Donosimo vam detaljnu prognozu za sve znakove Zodijaka


Ovan (21. marta – 19. aprila) Dragi Ovne, sada je vreme da se upitate ko ste kada niko drugi ne posmatra. Ova faza je povoljna za samotraženje, za istraživanje svoje suštine i prepoznavanje važnosti odmora. Neka ova lunacija bude podsticaj da se dublje upustite u proces upoznavanja sa sobom i svojim vrednostima. Identifikujte svoje snove i ciljeve kako biste se usmerili ka ostvarenju svog idealnog života. 

Bik (20. aprila – 20. maja) Dragi Bikovi, iako je sjajno okružiti se istomišljenicima, nemojte se bojati da istražite van granica tog poznatog okruženja. Ova lunacija vas izaziva da prepoznate situacije gde grupno razmišljanje može biti previše ograničavajuće. Imajte hrabrosti da izrazite svoje mišljenje, čak i ako je drugačije od većine. Govorite svoju autentičnu istinu, čak i kada to iziskuje hrabrosti suprotstaviti se struji. 

Blizanci (21. maja – 20. juna) Dragi Blizanci, vaša ličnost je trenutno u potpunosti izražena. Iskoristite ovo vreme da istražite šta vas pokreće i što vas čini posebnim. Ova lunacija vas poziva da se upustite u proces preispitivanja praksi na profesionalnom planu koje možda više ne služe svrsi. Ne bojte se napraviti promene kada su one neophodne. Osluškujte svoje unutrašnje potrebe i budite spremni da se povučete kad god je to potrebno. 

Rak (21. jun – 22. jul) Dragi Rakovi, osećate kao da ste na pragu nečeg većeg i dubljeg. Sada je vreme da istražite svaki aspekt svog života i okruženja. Međutim, imajte na umu da su životni putevi često puni izazova. Ova lunacija vam donosi priliku da prihvatite te izazove i da naučite strpljenju. Putovanje, bilo da je emotivno, fizičko ili duhovno, nosi svoje nesavršenosti. Budite spremni suočiti se sa preprekama i iz njih izrasti kao jača osoba. 

Lav (23. jul – 22. avgust) Dragi Lavovi, ponekad je oslobađanje od prošlosti teško, ali neophodno za vaš duhovni rast. Ova lunacija vas poziva na iskren i autentičan dijalog sa samim sobom. Istražite svoje emocije i razmotrite šta vas zadržava u prošlosti. Ovo je vreme za transformirajuće razgovore, za izražavanje svoje istine i suočavanje sa situacijama koje su do sada ostale neizrečene. 

Djevica (23. avgust – 22. septembar) Dragi Djevice, nemojte zanemariti potrebu za romantikom i intimnošću. Ova lunacija vas podseća na važnost brige o sebi, što uključuje i održavanje emocionalnih veza. Važno je da budete svesni granica između vaših želja i očekivanja drugih. Osluškujte svoje potrebe i postavite granice tamo gdje su potrebne. Vaše partnerstvo će se razvijati ukoliko se suočite sa situacijama otvorenog srca. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar) Drage Vage, ova lunacija donosi fokus na postavljanje granica. Važno je da se posvetite vremenu za sebe, za svoju duhovnu praksu i brigu o svom blagostanju. Iako se može činiti teškim odbiti obaveze, imajte na umu da je očuvanje svojih resursa ključno za dugoročni uspeh. Preispitajte svoje svakodnevne navike i prilagodite ih kako bi bili efikasniji i korisniji za vaše blagostanje.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar) Dragi Škorpije, ovaj pun mjesec je podrška za vas da se prepustite svojim strastima. Vreme je da se oslobodite stega i da se usudite da sanjarite velike snove. Bilo da se radi o završetku umetničkog projekta ili stvaranju dublje intimnosti u vašem životu, važno je da se posvetite onome što vas ispunjava. Zapamtite da je važno da se trudite i rastete, čak i kada se suočavate sa izazovima. 

Strijelac (22. novembar - 21. decembar) Dragi Strijelci, iako vas karakteriše otvoren um, ova lunacija vas vraća ka domaćim vrednostima. Vreme je da se posvetite svojoj porodici i domu. Važno je izgraditi sigurno okruženje i stvoriti mesto gde se osećate zaštićeno. Ova faza zahteva trud i strpljenje, ali dugoročno će se isplatiti. Neka vaš dom bude utočište gde možete da se regenerišete i prikupite energiju za buduće izazove. 

Jarac (22. decembar - 19. januar) Dragi Jarčevi, vaša sposobnost da budete realni i prizemljeni je vaša velika prednost. Ova lunacija vas izaziva da otvorite um i prihvatite različite ideje. Budite otvoreni za nove perspektive i nesvakidašnje ideje. Ovo je vreme da razgovarate i sarađujete sa drugima, čak i ako se mišljenja razlikuju. Vaša komunikacija može igra ključnu ulogu u postizanju balansa među različitim mišljenjima. 

Vodolija (20. januar - 18. februar) Dragi Vodolije, ova emocionalna lunacija vas poziva da preispitate svoje unutrašnje vrednosti. Uspostavite ravnotežu između davanja i primanja, kako biste osigurali da raspolažete stabilnim resursima. Važno je da usmerite svoju energiju na način koji služi vašem duhovnom rastu. Razmislite o tome kako možete bolje usmeriti svoje napore prema svojim unutrašnjim potrebama. 

Ribe (19. februar - 20. mart) Dragi Ribe, ova lunacija vas podseća da poštujete svoje potrebe i postavljate granice. Nemojte sebe stavljati u drugi plan zarad kompromisa. Važno je da budete autentični i da se izborite za svoje interese. Ova faza vas poziva da razmislite o tome šta vam je zaista važno i da prepoznate da postavljanje granica može voditi ka većem osećaju slobode.

No comments

Powered by Blogger.