Portal Lavlja kapija - Dolazi nam veoma moćan datum 8.8 - Slušajte svoju intuiciju

Pred nama se nazire poseban datum, obavijen čarolijom i energijom koja nosi potencijal transformacije.


Tog dana, unutar nas će se probuditi visokofrekventna sila, potičući nas da istražimo dubine naših potencijala, prevaziđemo izazove koji nas muče, te produbimo našu duhovnu i unutrašnju mudrost. Riječ je o energiji Lavljih Vrata, snazi koja nosi u sebi magično ponovno rođenje i povratak naših duhovnih suština. 

Za one koji nisu upoznati s ovim konceptom, dopustite da vam približimo značaj ovog fenomena i njegovu nevjerojatnu moć. Portal Lavljih Vrata se otvara negdje krajem jula i traje sve do sredine avgusta. Bitno je napomenuti da se ovaj portal aktivira onog trenutka kada se zvijezda Sirius pojavi na horizontu.

No, najmoćniji trenutak i dan u skladu s numerološkim aspektom je osmi avgust. Toga dana, slavimo otvaranje Lavljih Vrata, kada je energija u svojoj najvećoj snazi. Zvijezda Sirius simbolizira naše duhovno Sunce, a već stoljećima astrolozi su je promatrali kao simbol ponovnog rađanja naše unutarnje energije, ali i energije cijele planete. Dok nas zemaljsko Sunce obasjava izvana, osvjetljavajući naše stvarno i fizičko postojanje, naša duhovna unutarnjost osvjetljena je od strane Siriusa. 

Da bi naša unutarnjost zračila istinskom svjetlošću, onom koja je istinski dragocjena - naša vječna duša - tu je Sirius. Njegova svjetlost ulazi duboko u nas, osvjetljavajući naše najskrivenije dubine. Zato povezujemo Lavlja Vrata s ovom duhovnom energijom. I upravo je zato ovo razdoblje tako iznimno važno za nas. 

Otvaranje portala 8.8. može pružiti buđenje svijesti i lansiranje našeg postojanja na višu razinu. Numerološki niz 8-8 simbolizira savršenu ravnotežu i stabilnost. Taj niz je beskonačan, poput energije koju Sirius donosi. Mi je moramo prihvatiti u našu bit i dopustiti joj da prožme svaki atom našeg bića. 

To će pojačati naše pamćenje, unijeti iscjeljenje u naš život, donijeti harmoniju, mir, sklad i ljubav. Vjerovatno znate da broj osam predstavlja beskonačnost, isto kao što je i naša duša beskonačna. Ona je izvan vremena i prostora, uvijek prisutna. Energija Lavljih Vrata jest moćna, no nema potrebe za strahom. Umjesto toga, trebamo je iskoristiti i slaviti, kao dan kada naša duhovna energija ponovno dolazi do nas. 

Ovo je pravo vrijeme da se posvetimo sebi, da obnovimo energiju koju smo izgubili i potrošili na različite izazove. Tokom tog dana, osluškujmo svoju intuiciju koja će biti izuzetno snažna. Možda ćemo primiti poruke kroz snove, vizije, vodiče, ili putem svakodnevnih znakova koji nam se ukazuju.

Posvetimo se meditaciji, pisanju i provedimo vrijeme u prirodi. Ovo je izvanredan trenutak za iscjeljenje i obnovu našeg bića. Iskoristimo ovu energiju portala Lavljih Vrata kako bismo duboko prodrli u sebe i osjetili blagodati koje nam ona donosi.

No comments

Powered by Blogger.