Pravi partner je onaj ko vam je također i najbolji prijatelj - Neko sa kim dijeliti i svoju dušu

Prava bliskost i povezanost su znatno dublje od samo fizičke prisutnosti. Biti istinski intiman s nekim znači da imate mogućnost dijeliti svoje najdublje emocije i misli s nekim bez straha. 


Lako je pronaći osobu za fizičku intimnost. Na raspolaganju su mnogi pojedinci koji traže trenutno zadovoljstvo kroz fizički kontakt i dodir, i to je relativno jednostavno pronaći. No, za mnoge osobe, pa i opravdano, fizička bliskost sama po sebi nije dovoljna. Pravi partner je onaj s kojim dijelite više od tijela, neko s kim dijelite svoje najdublje osjećaje i dušu. 

Opravdano je željeti partnera koji nije samo ljubavnik već i najbolji prijatelj. Osoba kojoj možete pokazati svoju ranjivost, a ipak se osjećati prihvaćeno i voljeno. To je osoba koja će vas zagrnuti rukama ujutro nakon buđenja, bez obzira na izgužvanu kosu. Pravi partner je osoba s kojom možete podijeliti i svakodnevne trenutke, kao što su gledanje nogometne utakmice ili smijeh do suza. 

To je osoba s kojom možete istraživati svijet, kušati nove okuse i uživati u zajedničkim iskustvima, kao što su zalasci sunca. Ona je vaša pratnja u lutanju ulicama strane zemlje, s kojom možete podijeliti i najsvjetlije i najteže trenutke. Pravi partner je netko s kime možete provesti sate na kauču, uživajući u trenucima tišine i prisutnosti. 

Osoba s kojom možete bezbrižno gledati filmove u pidžami i ne razmišljati o vremenu. Vaši planovi nisu precizno isplanirani jer u vašem zajedničkom svijetu vrijeme gubi svoje značenje, a spontanost vlada.

"Želim promatrati kako mirno spava, i želim osjećati njegov nedostatak dok se ne probudi. Želim da možemo sjediti s prekriženim nogama i razgovarati o dubokim temama, kao i o običnim stvarima istovremeno. Želim da ponekad naša večera ne uspije, kako bismo se spontano uputili po pizzu ili se nasmijali uz čašu vina. Želim da sjedimo jedno do drugog za stolom, jer sve drugo bi značilo distancu između nas. Želim primati smiješne poruke tokom dana i smijati im se cijeli dan. Želim ga upoznati s mojom porodicom i želim da i on upozna moju. Želim graditi vlastitu porodicu s njim. Želim graditi zajedničku budućnost s njim, dijeleći smijeh, suze, uspjehe i izazove koje život donosi. Želim da moj partner bude moj oslonac, moja podrška i moj najbolji prijatelj."

No comments

Powered by Blogger.