Puni Mjesec u Ribama 31.8 - Velike promjene mogu očekivati 4 znaka Zodijaka

Da li se nalazite među horoskopskim znacima koje najviše utječe puni Plavi Mjesec 31.8.? 


Ribe: Ovaj rijedak puni Plavi Mjesec ima poseban utjecaj na vas, Ribe. Osjećat ćete kako vam se samopouzdanje lagano podiže. Ovo je prilika da se suočite sa samim sobom i izazovete sebe na novi način. Pitanje koje se postavlja je: Možete li razlučiti svoju istinsku prirodu od očekivanja drugih ljudi?

Da li ste spremni da osnažite svoje slabije granice i preuzmete odgovornost za svoje postupke? Ovo je vrijeme da prepoznate da će unutarnji rad koji sada uložite pomoći u oblikovanju vaše budućnosti. Bitno je da pronađete strpljenje prema sebi kad se suočite s izazovima i neuspjesima. 

Bik: Puni Plavi Mjesec donosi vam priliku da filtrirate svoje društvene krugove, Bikovi. Ova lunacija nosi nadu i šansu da se oslobodite sami nametnutih ograničenja i da slijedite svoje najambicioznije ciljeve. Očekujte mogućnost velikih promjena i prekretnica. Međutim, budite oprezni u izboru ljudi oko sebe. 

Ovo je vrijeme kad ćete postati izuzetno osjetljivi prema pravim namjerama onih oko vas, posebno u virtualnom svijetu. Neki će se pokazati kao pravi podržavatelji, dok će drugi možda pokušati narušiti vaš uspjeh i ambicije. 

Lav: Za vas, Lavovi, ovaj puni Plavi Mjesec može biti poput emocionalne vožnje. Duboko ćete zaroniti u svoje unutarnje svijetove i praviti inventuru svojih duhovnih i mentalnih aspekata. Vaša intimna partnerstva i financijske sfere mogu doživjeti velike preokrete. Sada je vrijeme da prepoznate važnost preuzimanja odgovornosti za neke financijske aspekte koje ste možda previdjeli ili izbjegavali. Ovo je idealno vrijeme za analizu vaših ulaganja i financijskih ciljeva. 

Djevica: Puni Plavi Mjesec može donijeti napetost u vašim odnosima, Djevice. Ovaj trenutak koristite kao podsjetnik da ostanete snažni dok se suočavate s konfliktima i nesuglasicama. Postat ćete posebno svjesni neravnoteže, neispunjenih očekivanja i skrivenih osjećaja koji vrebaju ispod površine. 

Vaš analitički um, iako vaša snaga, može vas ponekad kočiti u napretku. Bez obzira da li se odričete negativnih obrazaca u odnosima ili odlučujete napustiti veze koje vam više ne služe, oslonite se na ovaj trenutak kada ćete pronaći jasnoću u svojim odlukama.

No comments

Powered by Blogger.