Sve će im ići od ruke - 5 znakova Zodijaka čeka velika sreća tokom Septembra

Astrolozi otkrivaju da bi septemabr mogao biti posebno srećan za 5 znakova Zodijak


Djevica: Počevši od augusta, Djevice postaju centralne figure - sve oči su uprte u vas. U septembru, mogli biste dobiti šansu za novo poglavlje u svom životu - mlad Mjesec će se pojaviti u vašem znaku, što može dovesti do novih angažmana ili povišenja statusa unutar vaše firme. Također, možda ćete razmisliti o promjeni posla, jer pun Mjesec u Ovnu 29. septembra će uticati na vaš sektor kriza i transformacija - to bi mogla biti prilika za prelazak u novu kompaniju uz značajno veću platu.

Osim toga, mogli biste odlučiti unijeti promjene i u svom ličnom izgledu, kupujući više poslovnih i kvalitetnih stvari. Također, retrogradni Merkur u augustu bi mogao pomoći u postizanju ciljeva vezanih za fizičko zdravlje, možda ćete se vratiti nekom režimu koji vam je bio uspješan prije nekoliko godina. Nakon što napravite ove fizičke promjene, možda ćete otkriti da je vrijeme da se posvetite i osvježenju vaše karijere. 

Lav: Za Lavove, septembar donosi značajne promjene u karijeri, posebno u vezi sa povećanjem prihoda. Već 15. septembra, možete primijetiti da rastete u profesionalnom smislu, možda će vam ponuditi viši prihod. Ovo se može povezati s povećanom aktivnošću koju pokazujete. Također, razmislite o tome da podijelite svoje znanje i vještine s drugima, možda ćete postati mentor ili instruktor, što bi vam dodatno moglo donijeti veće prihode. 

Uz to, imate mogućnost da radite sa nekim ko će vas podržavati i pomoći vam da napredujete u karijeri. Također, pun Mjesec u Ovnu 29. septembra će se odvijati u vašem sektoru obrazovanja, što sugeriše da biste mogli dobiti diplomu ili certifikat ili ćete uspostaviti značajnu vezu sa nekim ko će uticati na vaš profesionalni razvoj u narednim godinama. Ova osoba može promijeniti vaš način razmišljanja i gledanja na poslovanje i financijski uspjeh. 

Strijelac: Za Strijelce, mlad Mjesec 15. septembra će se pojaviti u vašem sektoru karijere i statusa, što ukazuje na to da ćete možda dobiti novu poziciju ili postati lider u svojoj oblasti. Ako ste bili nezaposleni, ovaj period bi mogao donijeti nove prilike za posao koje su rezultat vašeg truda i napora u prethodnim razgovorima za posao. 

Također, septembar će vam pružiti priliku da radite na vašim odnosima sa nadređenima ili upravom. Možda imate više od jednog nadređenog i prilagodba svima njima može biti izazovna. Međutim, očekujte da će se ova situacija riješiti do sredine mjeseca. S obzirom na pun Mjesec u Ovnu 29. septembra, ovo je dobar period da započnete neki novi posao ili da napravite prve korake ka pokretanju vlastitog posla. 

Ovan: Cijeli septembar donosi važne promjene za Ovnove u vezi sa poslom. Mlad Mjesec 15. septembra će vam možda donijeti novu kancelariju, tim ili kolegu koji će se pokazati veoma korisnim. Uprava će sve više prepoznavati važnost vašeg doprinosa, stoga budite hrabri i tražite povišicu ili bolje uslove. Pun Mjesec u Ovnu 29. septembra će vam donijeti dodatni prestiž, možda ćete dobiti novi status ili titulu koja će vam pomoći da se istaknete u vašem timu. Ovaj period je povoljan za poboljšanje vašeg autoriteta i prihoda, stoga nemojte oklijevati u traženju boljih uslova ili bolje opreme za rad. 

Rak: Za Rakove, septembar je povoljan period za uspješne pregovore i dalje obrazovanje. Mlad Mjesec 15. septembra u Djevici ukazuje na mogućnost da se posvetite dodatnoj edukaciji ili usavršavanju vještina. Ovo bi moglo dovesti do značajnog napretka u vašoj karijeri i povećanja prihoda. 

Osim toga, razmislite o ulaganju u dodatnu opremu koja će vam omogućiti bolji rad i efikasnost, što na kraju može rezultirati povećanjem prihoda. Pun Mjesec u Ovnu 29. septembra može vam donijeti važan susret ili događaj koji će se dogoditi u vašem sektoru karijere. Ovo bi mogla biti prilika za napredak ili povećanje statusa, stoga budite spremni za izazove i mogućnosti koje se otvaraju.

No comments

Powered by Blogger.