Ti si bitna, tvoji su osjećaji bitni, tvoji su snovi bitni - U slučaju da si možda zaboravila

Nekada je lako zaboraviti koliko smo zaista važni. U svijetu koji često traži da se uskladimo s tuđim očekivanjima, zaboravljamo da smo sami sebi najbitniji. 


Danas želimo da čuješ, ako već nisi, da ti jesi važna. Tvoje prisustvo ima duboku svrhu, tvoje misli i osjećaji nose težinu i tvoji snovi su bitni. Dopusti da ti to sada kažemo, jer tvoja važnost zaslužuje da bude istaknuta. Tvoje mišljenje nije samo riječi na vjetru. Ono je tvoj glas, tvoj trag u svijetu. Nikada nemoj zanemariti snagu onoga što imaš reći. 

Svaki odabrani izraz tvojih misli, svako tiho prešućivanje ima značaj. Tvoj um je moćan alat, pun dubina koje čekaju da budu istražene i podijeljene. Nemoj dopustiti da ti strah od osude stvori ćutanje – jer tvoj glas je dragocjen. Tvoji osjećaji su autentični, nikada nisu previše jaki ili neprikladni. Oni su tvoji, odražavaju tvoje unutarnje iskustvo i trebaju biti priznati. 

Tvoja radost, tuga, strah i sreća, svi oni čine tebe. Ne umanjuj njihovu važnost, jer ti si slobodna da ih osjetiš u punini. Tvoje emocije su sveti trenuci koji odražavaju tvoj životni put i oni su vrijedni pažnje. Tvoje vizije i snovi su tvoj putokaz. Ne dopusti da ti iko drugi postavlja granice. Bez obzira na to koliko se čini nerealnim, tvoji snovi su ti i samo ti znaš koliko su važni za tvoju unutarnju svrhu. 

Neka te inspiriše tvoja strast, i neka te vodi ka stvaranju onoga što ti jesi i što želiš postići. Tvoj put nije samo tvoj, već je i tvoj dar svijetu. Tvoja sreća nije luksuz, već tvoje pravo. Pronađi radost u malim trenucima, u sitnicama koje ti donose osmijeh na lice. Tvoj smijeh je odraz tvoje autentične sreće. 

Neka te vodi prema svim onim stvarima koje te ispunjavaju, koje ti daju značenje i svrhu. Tvoje postojanje je dragocjeno. Ne zaboravi da si ti kreirana iz jedinstvene kombinacije iskustava, strasti i snova. Tvoja priča ima svoje mjesto u svijetu. Iako možeš biti okružena onima koji te umanjuju, značaj tvog postojanja nikada ne može biti osporen. 

Tvoje ime nosi tvoju vrijednost, tvoj utisak je neizbrisiv i tvoje djelovanje ostavlja trag. U svim svojim dimenzijama, od misli do srca, od snova do osjećaja, ti si važna. Nemoj zaboraviti svoju jedinstvenost, svoju moć i svoju vrijednost. S tobom dolazi tvoj svijet, tvoj glas i tvoja svrha. Stoga, pusti svjetlost svoje važnosti da zasija i dozvoli da tvoja prisutnost bude izvor inspiracije za tebe i druge.

No comments

Powered by Blogger.