Draga ženo, sve što duguješ, duguješ prvo sebi

Draga ženo, želim ti poručiti da prihvatiš sebe onakvu kakva jesi, jer si predivna baš takva kakva si.


Odbaci sve ideje o tome kako bi "trebala" izgledati ili se ponašati kao žena, jer istina je da nema univerzalnog obrasca ženskosti. Svaka žena je jedinstvena i posebna na svoj način. Prvo i najvažnije, shvati da dugujes sebi sreću. Ti si poput vatre, poput ognjišta, usmjerivač kreativne energije. Tvoja osnovna uloga u životu je održavanje te vatre živom, omogućavanje svjetlu i plamenu da očiste i osvijetle sve što te okružuje. 

Ovo nije sebično, već je esencijalno za tvoje blagostanje. Nemoj dopustiti da tvoja sreća ovisi o muškarcu ili bilo kojoj drugoj osobi. Samo kada naučiš brinuti se o sebi, pružiti si ispunjenje i osjećati se dobro u svojoj koži, bit ćeš sposobna donositi zdrave odluke u vezi s partnerstvom. Tvoja neovisnost i samostalnost ne znače da ne želiš biti s nekim, već da želiš biti s nekim tko te cijeni i poštuje onakvu kakva jesi. 

Ako odlučiš pratiti muškarca na svom putu, to ne znači da se ponižavaš. To je prilika da budeš svjetlo i podrška njegovom putovanju, ali samo ako je i on svjestan svojeg puta i ako se vaši smjerovi podudaraju. Nemoj žuriti, pravi partner će doći kad budeš spremna. Tvoja sudbina možda uključuje razdoblje samostalnosti i čišćenja od suvišnih tereta kako bi mogla prepoznati istinsku ljubav. 
 
Sjeti se da tvoja svjetlost može biti različitih oblika. Može biti nježna i suptilna, ali i odlučna i oštra kad je potrebno. Nemoj se bojati koristiti svoju žensku snagu i energiju. Najprije nauči kako upravljati sobom, jer je to tvoja najveća snaga. Kada naučiš voditi svoj život prema vlastitim vrijednostima i istinskim željama, tvoja svjetlost će privući ljude koji cijene tvoju autentičnost i podržavaju tvoj put. 

Neka tvoja svjetlost bude tvoje vodilja u životu. Ne moraš upravljati drugima, već se usmjeri na upravljanje sobom i ostvari svoju punu žensku snagu. Odbaci ideje o tome kako bi "trebala" biti i postani ono što jesi s ponosom i samopouzdanjem.

No comments

Powered by Blogger.