Mlad Mjesec u Djevici 15.9 - Velike promjene mogu očekivati 6 znaka Zodijaka

Mladi Mjesec u znaku Djevice događa se 15. eptembra 2023. godine u 2:40h, označavajući početak novog mjesečevog ciklusa.


Ovaj nebeski događaj će imati značajan utjecaj na sve znakove Zodijaka, no posebno će se odraziti na šest znakova Zodijaka. Pitate se da li ste među njima? 

Djevica: Mladi Mjesec u vašem znaku donosi vam energiju i ohrabrenje da oblikujete svoj život prema vlastitim pravilima. Ovaj period donosi važne odluke usmjerene prema unaprjeđenju vaše dobrobiti i udobnosti. Jupiter, vladar vašeg sektora odnosa i sektora nekretnina, potiče razmatranje stambenih rješenja. To može uključivati preseljenje u novi stan, razmišljanje o renoviranju postojećeg ili čak partnerovu ponudu za zajednički život. 

Ribe: Mladi Mjesec pojavljuje se u vašem sektoru odnosa, obećavajući vam početak nove ljubavi, poznanstva ili izrazito povećano zanimanje suprotnog spola za vas. Također je moguće da će vam partner ponuditi neku ponudu koja se može ticati putovanja. Očekujte romantiku obogaćenu luksuzom i materijalnim napretkom. 

Blizanci: Mladi Mjesec u vašem sektoru vezanom za stanovanje otvara novo poglavlje povezano s vašim domom. S partnerom možete razmotriti mogućnost kupnje zemljišta u inostranstvu ili čak selidbe ako je partner iz druge zemlje. Također, mogli biste ući u vezu s osobom koja se bavi psihologijom, medicinom ili financijama, poput poreznih ili osiguravajućih stručnjaka. 

Škorpije: Mladi Mjesec u Djevici nalazi se u vašem sektoru prijateljstava i prima potporu od Jupitera i Urana iz vašeg sektora odnosa. To znači da se 15. rujna/septembra možete otisnuti u romansu s nekim od kolega, prijatelja ili starih poznanika. Također, važno je napomenuti da će Pluton biti u sektoru putovanja, što može ukazivati na značajan napredak u postojećem odnosu, poput planova za selidbu ili drugih putovanja. 

Bik: Mladi Mjesec nalazi se u vašem sektoru ljubavi, a Jupiter i Uran u vašem prvom sektoru čine vas spremnima za novo ljubavno poglavlje. Očekujte elemente slobode u vezi, jer ovi planeti djeluju u kućama koje promiču slobodu i ljubav, a ovdje se te dvije komponente ne isključuju međusobno. 

Jarac: Mladi Mjesec se pojavljuje u vašem sektoru putovanja, dok Jupiter i Uran u sektoru ljubavi mogu potaknuti vašeg partnera da bude proaktivniji. Očekujte mogućnost zajedničkog života ili putovanja. Za one koji su slobodni, postoji šansa da upoznaju svog partnera tokom putovanja.

No comments

Powered by Blogger.