Nisu svi muškrci isti - Ponašaće se prema vama onako kako im dozvolite

Mnoge žene koje su prošle kroz teške i bolne prekide veza često osjećaju da im muškarci ne mogu biti vjerni i da samo žele jednu stvar.


Ovaj osjećaj povrijeđenosti i nepovjerenja često ih dovodi do toga da se zaključaju u svoje oklopne školjke, odluče izolirati od muškaraca i zatvore vrata budućim vezama. Važno je naglasiti da ne smijemo osuđivati te žene jer svatko ima pravo na svoje odluke u vezi s vlastitim životom. 

Ipak, treba razmisliti o tome da svi muškarci nisu isti i da ne bismo trebali generalizirati na temelju jednog lošeg iskustva iz prošlosti. Istina je da nisu svi muškarci isti. Postoje oni koji su poznati kao "ženskaroši" ili "zavodnici" koji znaju kako pristupiti određenom tipu žene i koji ciljaju žene koje su možda nesigurne, usamljene ili nesretne te koje čekaju svojeg "princa na bijelom konju". 

No, to ne znači da su svi muškarci takvi. Jedan ključni faktor koji često igra ulogu u privlačenju pogrešnih muškaraca jest samopoštovanje i samopouzdanje žene. Ako žena osjeća ranjivost u tim aspektima svog života, postoji veća vjerojatnost da će privući one koji je ne cijene ili koji od nje žele samo jednu stvar.

Svijest i misli igraju ključnu ulogu u našem životu. Ono o čemu razmišljamo i o čemu govorimo često se manifestira u našem svakodnevnom iskustvu. Stoga, ako želimo privući drugačije muškarce u svoj život, moramo promijeniti način razmišljanja. Biti svjesniji vlastitih misli i prestati se fokusirati na muškarce koji žele samo jednu stvar može značiti veliku razliku. 

Također, važno je ne pretvarati se da ste ili "snježna kraljica" koja ne pokazuje interes ili lako dostupna žena koja ne zna postaviti granice. Muškarci koji žele iskoristiti žene često ciljaju na one koji osciliraju između ekstrema, jer znaju da će biti ranjivi na njihove manipulacije. 

Ključno je zapamtiti da će muškarac prema vama postupati onako kako mu dozvolite. Ako dopustite da vas iskoristi ili da bude s vama samo jednu noć, vjerojatno će to i učiniti. Ako ste jednom padali u tu zamku, nemojte dopustiti da se to ponovi. Budite pažljivi i budni, razmišljajte svojom glavom i naučite razlikovati "ženskaroša" od pristojnog muškarca kako biste izbjegli pad u njegovu mrežu manipulacija. Vaša svijest i odluke mogu vam pomoći da izbjegnete ponavljanje istih grešaka i pronađete zdravije i sretnije veze.

No comments

Powered by Blogger.