Poruka muškarcima koji varaju - Niko nema pravo igrati se tuđim srcem bez posljedica

Svatko od nas ima pravo na svoje lične izbore i odluke u životu. Postoje stvari koje možemo birati i kontrolirati, ali isto tako postoje i događaji koji nas zadesi, a koje često nazivamo sudbinom. 


Međutim, ne postoji opravdanje za igranje s tuđim srcima, to je nedopustivo ponašanje. Želimo vjerovati da većina ljudi nema loše namjere, ali nažalost, postoje oni koji, svjesno ili nesvjesno, povređuju i varaju druge. Govoreći o takvim situacijama, često se susrećemo s muškarcima koji su već u braku ili u vezi, a ipak odluče varati svoje partnerke. 

Važno je napomenuti da svi oženjeni muškarci nisu isti, i postoje oni koji vole i poštuju svoje supruge te nikada ne bi pomislili na nevjeru. Ipak, bavićemo se onim muškarcima koji su se odlučili na takav postupak. Takvi muškarci često gube osjećaj za granice i počinju gledati na žene kao na igračke. 

Spretno biraju svoje riječi i vješto igraju svoju igru. Početno neće priznati da su u braku ili vezi, a kad se istina otkrije, obično pokušavaju opravdati svoje postupke tvrdnjom da je njihova trenutna veza nesretna. Što je najgore, mnogi od njih ne osjećaju krivicu ili kajanje zbog svojih postupaka, iako bi trebali.

Nedostatak savjesti i osjećaja srama pokazuju da su već izgubili moralnu ravnotežu. Često su žene te koje padnu pod utjecaj takvih muškaraca, privučene lijepim riječima i pričama koje se često ispostave kao laži. No, istina će uvijek isplivati na površinu, često kad je najmanje očekujemo. Ovi događaji često su bolni za sve uključene strane, posebno za supruge koje su ostavljene u neznanju dok odgajaju djecu kod kuće.

Važno je znati da niste same u ovim situacijama. Niste jedine koje su bile meta takvih muškaraca i koje su bile izložene njihovim lažima. Takvi muškarci često koriste iste trikove i priče kako bi zaveli različite žene. Ovo saznanje može vam pomoći da se osjećate manje usamljeno i izolirano u ovim situacijama.

Također, važno je znati da takvi muškarci nisu pravi muškarci. Pravi muškarci cijene i poštuju svoje partnerke te su vjerni i odani. Oni koji varaju i povređuju druge pokazuju kukavički karakter i nedostatak odgovornosti. Vjerujemo u zakon karme i vjerujemo da će takvi postupci jednog dana imati svoje posljedice. 

Ako njihove supruge ne odluče napustiti ih, vjerojatno će ih prezirati kad saznaju za njihovu nevjeru, a njihova djeca će odrasti s iskrivljenim viđenjem očeva. Na kraju, važno je znati da su pravi muškarci ti koji ostaju vjerni svojim obećanjima i partnerkama. Oni su ti koji zaslužuju poštovanje i ljubav.

No comments

Powered by Blogger.