Samo muškarac koji nema šta ponuditi ženi kaže da ona previše traži

Često čujemo mnoge muškarce kako izražavaju nezadovoljstvo prema današnjim ženama, optužujući ih da su previše zahtjevne, da traže previše i da su fokusirane samo na materijalnu korist. 


Ovi muškarci često koriste pogrdne izraze i dodjeljuju različite epitete ženama, a da nisu uložili napor da ih bolje razumiju. Obično, takve tvrdnje dolaze od muškaraca koji nemaju mnogo da ponude ženama, i to se ne odnosi samo na financijsku dobrobit. 

U većini slučajeva, takvi muškarci su nesigurni i osjećaju se nemoćno, nisu postigli mnogo u svom životu i skloni su okriviti druge za svoje neuspjehe. Svaka osoba u određenoj životnoj fazi raspolaže sa određenim resursima, uključujući novac, zdravlje, ljepotu i mudrost. Neki su imali više sreće, dok su drugi možda imali manje. 

Postoje i oni koji nisu stekli ništa i ulaze u vezu s ženama nudeći im malo više od svoje prosječne plaće, a očekujući da ih žene poštuju zbog toga. Takvi muškarci često igraju ulogu žrtve i očekuju da će se žene brinuti o njima kao o maloj djeci, ne trudeći se za sebe i svoj život. 

Kada osjete svoju slabost, često odustaju i krive sve i svakog, od života do žena, a često i sami sebe, jer je lakše žaliti se i kukati nego se suočiti s izazovima života, preuzeti rizike i postići uspjeh. I onda, isti ti muškarci se žale kako su žene previše zahtjevne, iako sami nemaju mnogo toga za ponuditi. 

Ne radi se samo o novcu i skupim poklonima. Žene žele ljubav, pažnju i razumijevanje. Traže sigurnost i stabilnost koju takvi muškarci često ne mogu pružiti. Žene trebaju nekoga tko će ih zaštiti i biti im podrška, a ne nekoga koga će nositi na svojim leđima, uzdržavati i brinuti o njemu, a da ne dobiju ništa zauzvrat.

No comments

Powered by Blogger.