Sedmični horoskop od 11.09 do 17.09 - Sreća će da prati Bikove, Rakove i Jarčeve

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analizu od 11.9. do 17.9. za sve znakove Zodijaka 


OVAN (21.03. - 19.04.) Vaša potreba za društvom će ove sedmice biti izraženija, pa ćete često izlaziti i uživati u neformalnim druženjima s bliskim ljudima i prijateljima. Bez velikih očekivanja, opuštenost će možda donijeti novo ljubavno interesovanje. Međutim, kako sedmica bude odmicala, primijetit ćete da neopipljive ili skrivene teme postaju važnije. Krajem sedmice, mogli biste se previše posvetiti tim aspektima, čak zanemarujući svoje svakodnevne obaveze. Važno je da ne zaboravite na svoje odgovornosti. 

BIK (20.04. - 20.05.) Vaša potreba za intimnošću će jačati ove sedmice, što će mnoge Bikove potaknuti na uživanje u domaćem okruženju s partnerom. Samci bi mogli više sanjariti o ljubavi, ali manje će prilika biti za susrete i novu romansu, osim ako se odluče izaći. Radit ćete na različitim frontovima, ali ništa neće biti dovoljno snažno da vas potpuno zauzme. Organizacija i planiranje bit će vaši saveznici.

BLIZANCI (21.05. - 20.06.) Mogli biste se osjećati usamljeno ili kao da se cijeli svijet okrenuo protiv vas. U takvim trenucima, povucite se u tišinu i meditaciju kako biste najbolje prebrodili ovaj izazovni period. Možda ćete pomisliti da vaše znanje i stručnost nisu adekvatno cijenjeni, ali tokom sedmice ćete shvatiti da postajete sve važniji svojim saradnicima. Radite bez previše razmišljanja i samo naprijed.

RAK (21.06. - 22.07.) Ponekad će vam se činiti kao da je ljubav daleko, a osjećaj usamljenosti i frustracije će biti prisutan. Potrudite se okružiti vedrim ljudima ili se posvetiti aktivnostima koje volite kako biste premostili ovu fazu. Tokom sedmice, mogli biste uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima iz inostranstva, što će vam donijeti nove perspektive. Uprkos trenutnoj udaljenosti, ovo će imati koristi za vas. 

LAV (23.07. - 22.08.) Očekujte mnogo izlazaka i druženja ove sedmice, što će vam donijeti dinamiku i zabavu. Bit ćete okruženi dragim osobama, bilo da ste sami ili u vezi. Ovo je vrijeme ispunjenosti bez obzira na vaš status. U poslovnom smislu, saradnja s mladim osobama bit će naglašena, dok će ostali aspekti posla biti popraćeni stresom i izazovima. Ostanite fokusirani i sve će doći na svoje mjesto.

DJEVICA (23.08. - 22.09.) Ako ste sami i žudite za ljubavlju, neka vas pokrene. Ovo su dani kada bi se moglo početi nešto ozbiljnije. Za parove, kretat ćete se više nego obično, možda i putovati zajedno. Na poslovnom planu, bit ćete angažirani na različitim poljima, ali ništa neće biti toliko značajno da vas potpuno zaokupi. Organizirajte svoje vrijeme i sve će biti u redu. 

VAGA (23.09. - 22.10.) Ove sedmice, možda ćete osjećati potrebu za većom tolerancijom prema svojoj voljenoj osobi. Pokušajte prihvatiti partnera onakvim kakav jest, bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva. Vaša otvorenost prema drugima će rasti, a komunikacija će biti ključna za sklapanje novih poslovnih dogovora. Umjetnici će biti posebno aktivni, a njihov rad će biti nagrađivan.

ŠKORPIJA (23.10. - 21.11.) Očekujte više neobaveznih susreta ove sedmice, a neki od njih bi mogli prerasti u nešto više. Budite iskreni prema svojim osjećajima, ali nemojte previše pričati. Na financijskom i nekretninskom planu, mogli biste se suočiti s izazovima, ali važno je da donesete mudre odluke i sačekate pravi trenutak za akciju. 

STRIJELAC (22.11. - 21.12.) Ove sedmice biste mogli smanjiti izlaske i više se opredijeliti za opuštena druženja u običnim okruženjima. To bi moglo dovesti do novih ljubavnih prilika. Na poslovnom planu, bit će nekoliko izazova, ali će vas kvalitetna priprema i planiranje izvući iz njih. Ostanite strpljivi i dosljedni u svojim naporima. 

JARAC (22.12. - 19.01.) Ove sedmice ćete privući mnogo pažnje gdje god se pojavili. Bit ćete zanimljivi i privlačni drugima, što će vam omogućiti uživanje u druženju s raznim ljudima. Vezani Jarci će biti ispunjeni, dok će oni koji traže ljubav možda naići na nekoga posebnog. Na poslovnom planu, istaknut ćete se svojim sposobnostima, ali će biti i malih izazova. Sve će se na kraju isplatiti.

VODOLIJA (20.01. - 18.02.) Mogli biste osjećati manjak interesa za ljubav ove sedmice, što će vas možda zabrinuti. Imajte na umu da su ovo prolazne faze i nemojte im pridavati previše važnosti. Bit ćete skloni komuniciranju s različitim ljudima, a vaša strpljivost i suzdržanost će vam pomoći da izbjegnete frustracije. Na poslovnom planu, želja za akcijom će biti jaka, ali ćete se suočiti s izazovima. Pričekajte pravi trenutak za realizaciju svojih planova. 

RIBE (19.02. - 20.03.) Neki od vas bi mogli osjećati nedostatak interesa za ljubav ove sedmice, ali neka vas ne zabrinjava. To je privremena faza koja će proći. U međuvremenu, uživajte u druženju s prijateljima i ljudima iz svog okruženja. Na poslovnom planu, bit ćete prepoznati za svoje zasluge, a vaša otvorenost prema drugima će vam omogućiti uspješnu komunikaciju. Borba će biti prisutna, ali ne odustajte.

No comments

Powered by Blogger.