Sedmični horoskop od 18.09 do 24.09 - Sreća će da prati Vage, Jarčeve i Rakove

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analizu od 18.09 do 24.09 za sve znakove Zodijaka 


Ovan: Za Ovnove, trenutna energija planeta donosi kreativnost i priliku da se oslobode strahova. Ovo je povoljan trenutak da se pokažu svijetu u svojoj punoj snazi i izraze svoju autentičnost. Također je vrijeme da se oslobodite starih stvari i nepotrebnih veza koje vas koče. Veze koje su izgubile svoju svrhu trebaju biti prekinute kako vas ne bi vukle na dno. Ovnovi koji zauzimaju liderske pozicije mogu očekivati uspeh, posebno ako je njihov posao usko povezan s izgradnjom povjerenja. 

Bik: Bikovi se moraju suočiti s kritikama i kritikovati druge. Važno je da se fokusiraju na jačanje svojih pozicija i trude se pridobiti povjerenje drugih. Finansijski uspeh je moguć, ali isto tako se mogu suočiti s problemima. Krajem septembra, Bikovi trebaju pažljivo upravljati svojom energijom i dobro planirati svoje korake. 

Blizanci: Blizancima će ovaj period donijeti priliku za rutinske poslove, pregovore i veće kupovine. U ljubavi, preporučuje se da pratite partnera umesto da ga vodite, što može poboljšati vaše odnose. Obratite pažnju na detalje, jer će Venera imati uticaj na vašu ljubavnu sferu. Oni koji se usude suočiti sa svojim strahovima mogu očekivati uspeh, kako u ljubavi, tako i na poslu. 

Rak: Rakovi su poznati po razmišljanju, ali ovog puta je bolje djelovati nego previše razmišljati. Ovo će biti izuzetno produktivan period za Rakove, prilika da napreduju i poboljšaju sebe. Važno je iskoristiti svaku priliku za rast, kako emocionalni tako i profesionalni. Ovo je povoljan trenutak za introspekciju i rad na sebi.

Lav: Lavovi trebaju se osloboditi usamljenosti i potruditi se za ljubav i prijateljstva. Ovo je vreme da pronađete ljubav i poboljšate odnose s voljenima. Sada je vama naklonjena energija planeta, što će vam pomoći da povratite samopouzdanje i postanete jači. Ovo je vaš trenutak i ispunjen je prilikama.

Djevica: U ljubavi, Djevicama treba malo više samopouzdanja i želje za pronalaskom svoje srodne duše. Kontrola misli je ključna jer utiče na vaše zdravlje i sreću. Sve će ići dobro i na poslu, ali važno je ne propustiti prilike i dati svoj doprinos. Učestvovanje je ključno u svemu što radite. 

Vage: Vage trebaju aktivirati svoje unutrašnje resurse i mudro koristiti svoju snagu. Ne bacajte sve resurse odjednom, već pažljivo procenite situaciju i onda napadnite. Fokusirajte se na budućnost i naučite iz prošlih grešaka. Vaša intuicija može vam pomoći u donošenju odluka. 

Škorpija: Škorpije trebaju tražiti pomoć i podršku od drugih ljudi. Iskrenost je ključna u odnosima s drugima, kako u ljubavi, tako i na poslu. Odsustvo zavisti i ljubomorne energije pomoći će vam privući uspeh. Sada je vreme za učenje i rast, iako će zahtevati trud i žrtvu. 

Strijelac: Strijelci bi trebali izbjegavati komunikaciju sa sebičnim ljudima i izbjegavati osvetu. Važno je donositi mudre odluke i pažljivo odabrati svoj put. Ne gubite se u osveti, jer to neće poboljšati situaciju. Ovo je vrijeme za pažljivo razmatranje izbora i strategija. 

Jarac: Jarčevi trebaju opuštanje i razmišljanje o prijatnim stvarima. Ako se suočite sa složenim situacijama, oslanjajte se na svoju intuiciju jer logika neće pomoći. Ostanite dosledni svojim principima, ali ne težite dominaciji u svim situacijama. Vrijeme je da se prepustite toku događaja.

Vodolija: Vodolije bi trebale usmjeriti svoju snagu i ambicije u pravom smjeru. Pratite svoje ciljeve i želje, ali budite oprezni s novcem. Sada je važno da pažljivo upravljate svojim resursima i budete oprezni u donošenju odluka. 

Riba: Ribe trebaju suočiti se sa svojom lijenošću i iskoristiti svoju karizmu i snagu. Problemi i strahovi će biti prisutni, ali se nemojte povući. Priznajte sebi da će vam biti potrebna pomoć i podrška drugih ljudi. Ovo je vrijeme za introspekciju i ostajanje vjernim sebi, izbjegavajući iluzije.

No comments

Powered by Blogger.