Sezona Vage od 23.09 do 23.10 - Vage ovo je vaš trenutak, Jarčeve čeka poslovni uspjeh

Saznajte što svaki horoskopski znak može očekivati u sezoni Vage od 23.09 do 23.10 


Ovan (20. mart - 19. april) 
Sezona Vage potiče Ovnove da se usmjere na svoje najbliže veze, bilo da su u pitanju partnerstva, prijateljstva ili čak profesionalna partnerstva. Sunce u sedmoj kući partnerstva potiče vas da razmislite o svojim vezama i o tome kako pridonosite tim odnosima. Postavlja se pitanje reciprociteta, tj. dajete li u istoj mjeri koliko i primate od partnera. Ovo je prilika za preispitivanje vaših veza i donošenje promjena ako je potrebno. 

Bik (20. april - 20. maj) 
Sunce u šestoj kući rutina i blagostanja usmjerava pažnju Bikova na njihove svakodnevne aktivnosti i načine brige o svom unutrašnjem balansu. Ovo je vrijeme kada biste se mogli inspirirati da isprobate nove fitness planove, organizirate svoje radno okruženje ili pojednostavite svoje obveze kako biste se više usredotočili na projekte koji su u skladu s vašim ciljevima.

Blizanci (21. maj - 20. jun) 
Sezona Vage potiče Blizance na izražavanje svoje kreativnosti i zadovoljstva. Sunce u petoj kući kreativnosti i samoprezentacije potiče vas da budete igrački duhoviti, spontani i da se izrazite na različite načine. Ovo je vrijeme za uživanje u zabavi, umjetnosti i izražavanju svojih unutarnjih strasti.

Rak (21. jun - 22. jul) 
Nakon socijalno usmjerenog tranzita sunca kroz treću kuću komunikacije, Rakovi sada ulaze u fazu u kojoj će više cijeniti intimnost i povezivanje s porodicom i bliskim osobama. Sunce u četvrtoj kući doma potiče vas da se usredotočite na stvaranje udobnog i ravnotežnog okruženja kod kuće. Ovo je vrijeme za dublje povezivanje s porodicom i stvaranje emocionalne sigurnosti. 

Lav (23. jul - 22. avgust) 
Sezona Vage donosi društvenu dinamiku u Lavovski život. Sunce u trećoj kući komunikacije potiče vas na druženje, razmjenu ideja i povezivanje s prijateljima i kolegama. Međutim, budite oprezni da ne preopteretite svoj raspored druženjima i obavezama. Važno je da se brinete o svom duhovnom i fizičkom blagostanju. 

Djevica (23. avgust - 22. septembar) 
Sunce u drugoj kući prihoda usmjerava pažnju Djevica na njihovu financijsku stabilnost. Ovo je vrijeme za pregled vaših financijskih navika i postavljanje ravnoteže između štednje i trošenja. Postavite si ciljeve i budite svjesni svojih vrijednosti kako biste donosili mudre financijske odluke. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar) Dobrodošli u svoju sezonu, Vage! Sunce u vašoj prvoj kući identiteta potiče vas da se bolje predstavite svijetu. Razmislite o svom osobnom imidžu i kako se predstavljate drugima. Ovo je vrijeme za postavljanje ciljeva i manifestaciju vaših želja. Budite jasni u izražavanju svojih potreba i ambicija. 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar) 
Dok sunce prolazi kroz dvanaestu kuću duhovnosti, Škorpije će biti sklonije introspekciji i samoproučavanju. Ovo je vrijeme za istraživanje dubokih dijelova vaše psihe i povezivanje s duhovnom stranom života. Možete se posvetiti meditaciji, snovima i razmišljanju o svojim unutrašnjim potrebama. 

Strijelac (22. novembar - 21. decembar) 
Sunce u jedanaestoj kući umrežavanja potiče Strijelce da budu društveniji i da se više povezuju sa svojim prijateljima i kolegama. Ovo je povoljno vrijeme za ostvarivanje dugoročnih ciljeva i razmjenu ideja s istomišljenicima. Osjećat ćete se povezano i cijenjeno u svojoj zajednici.

Jarac (22. decembar - 19. januar) 
Sunce u desetoj kući karijere i javnog imidža potiče Jarce da se usmjere na svoju profesionalnu karijeru. Ovo je vrijeme za postavljanje ambicioznih ciljeva i preuzimanje veće odgovornosti. Možda ćete se naći u poziciji lidera ili ćete raditi na ostvarivanju svojih profesionalnih aspiracija. 

Vodolija (20. januar - 18. februar) 
Sezona Vage potiče Vodolije da istraže svijet i prošire svoje vidike. Sunce u devetoj kući visokog obrazovanja i avantura potiče vas da istražujete nove destinacije, učite nove stvari i povezujete se s različitim kulturama. Ovo je vrijeme za razmišljanje o svojim dugoročnim ciljevima i planiranje avantura. 

Ribe (19. februar - 20. mart) 
Sunce u osmoj kući emocionalnih veza i intimnosti potiče Ribe da se dublje povežu sa svojim najbližim osobama. Ovo je vrijeme za izražavanje svojih emocionalnih potreba i razumijevanje onoga što vam pruža osjećaj sigurnosti. Otvorite se za dublje spoznaje i osjećat ćete se osnaženo.

No comments

Powered by Blogger.