"Što više dajete, više dobijate" - 3 pravila Unverzuma za privlačenje obilja u vaš život

Univerzum je složena mreža energije i vibracija, a njegov odgovor na naše postupke i emocije često je suptilan i dubok. 


Mnogi ljudi imaju tendenciju da pojednostave ovu dinamiku misleći da je sve crno ili bijelo, dobro ili loše. Međutim, istina je mnogo složenija. 

Prvo pravilo koje Univerzum sledi je princip deljenja energije. Naše emocije i postupci šalju određene energetske vibracije. Negativne emocije poput nezadovoljstva, pritužbi, neiskrenosti ili pohlepe stvaraju vibracije koje Univerzum čita kao protest ili nevoljkost da delimo svoju energiju s drugima. Univerzum teži ravnoteži, pa ako nismo voljni da djelimo, možda nije pošteno očekivati da primimo obilje. Davanje je ključno, ali moramo naučiti kako to pravilno činiti. 

Drugo pravilo je sposobnost primanja energije. Važno je da budemo otvoreni za prihvatanje energije koja nam dolazi od drugih i od Univerzuma. Ponekad, iz nekog oblika pristojnosti, odbijemo ili minimizujemo zahvalnost, često izgovarajući fraze poput "nema na čemu". Ovakvi postupci zapravo mogu negativno uticati na našu sposobnost primanja i pokazati Univerzumu da ne cijenimo darove koje nam šalje. Trebali bismo naučiti da iskreno prihvatimo zahvalnost i tako dopustimo energiji da teče kroz nas.

Treće pravilo se odnosi na očekivanja. Često živimo u iščekivanju čuda, misleći da će nas određeni događaji ili ispunjenje određenih želja učiniti srećnim. Međutim, takvo iščekivanje može blokirati energiju i pretvoriti nas u pasivne primaoca. Umesto toga, trebali bismo naučiti da živimo u trenutku, uživamo u malim stvarima i budemo zahvalni za svaki aspekt našeg života. To nam omogućava da šaljemo vibracije sreće i zadovoljstva Univerzumu, koji će nam uzvratiti obiljem. 

Univerzum nije zasnovan na apsolutnim kategorijama dobra i zla; on razume jezik energetskih vibracija. Naši postupci, emocije i stavovi prema životu igraju ključnu ulogu u tome kako Univerzum reaguje na nas. Kroz pravilno davanje, prihvatanje i življenje u sadašnjem trenutku, možemo uskladiti svoje vibracije s vibracijama obilja i privući pozitivne promene u svoj život.

No comments

Powered by Blogger.