Detaljan sedmični horoskop od 23.10 do 29.10 - Sreća će da prati Strijelčeve, Ribe i Lavove

Pavel Globa, poznat astrolog, otkriva što nam se dešava u periodu od 23. do 29. oktobra. Evo što zvijezde poručuju za svaki horoskopski znak 


Ovan: Ako ste Ovan, vrijeme je da se suočite s vlastitim lošim navikama. Važno je da dublje razmislite o svojoj grubosti i impulzivnosti, jer to može narušiti vašu sreću. Posebno budite oprezni tokom vikenda, jer bi mogli biti skloniji impulzivnim odlukama. Umjesto toga, razmislite o mirnom vikendu posvećenom duhovnom traganju. 

Bik: Bikovi, u periodu od 23. do 29. oktobra, preporučuje se da se posvete važnim, ali mirnim aktivnostima te da pokušaju riješiti dugove. Izbjegavajte suvišnu komunikaciju s neugodnim ljudima kako biste izbjegli nepotrebne stresove. Možda bi bilo dobro razmisliti o promjenama u dekoraciji vašeg doma kao mali osvježavajući korak. Ipak, nemojte se upuštati u veće popravke i financijske troškove u ovom trenutku. 

Blizanci: Blizanci, sada je vrijeme da se rasteretite nepotrebnih briga. Budući da su Venera i Merkur slabi, fokusirajte se samo na stvari koje vam pružaju zadovoljstvo. No, obaveze kod kuće i na poslu ne bi smjele biti zapostavljene, pa se držite svojih odgovornosti. Slobodni Blizanci mogli bi upoznati nekoga posebnog tokom ove sedmice, no možda je bolje pričekati prije nego što otvoreno izraze svoje osjećaje. 

Lav:  Lavovi, pokušajte provesti što manje vremena sami. Ljubav i komunikacija bit će vaša osvježavajuća oaza u ovim turbulentnim vremenima. Ako ste u vezi, razmislite o odricanju od nekih stvari kako biste očuvali komunikaciju i romantiku. Ako ste sami, nemojte žuriti s potragom za ljubavi; razgovarajte s prijateljima i provodite vrijeme u ugodnom društvu. Vaša intuicija može vam pomoći u ljubavi, ali u financijskim pitanjima bolje je držati se razuma. 

Djevica: Djevice, izbjegavajte sukobe ove sedmice, jer bi njihove posljedice mogle biti izrazito destruktivne i dugotrajne. Bilo bi mudro izbjegavati greške na poslu i u poslovanju jer bi njihove negativne posljedice mogle biti ozbiljne. Sada je prikladno tražiti pomoć od drugih, ali ne zaboravite im se zahvaliti na podršci. 

Vage: Vage, mogli biste imati lažan osjećaj da ste sposobni nositi se sa svime. Međutim, zapamtite da su u periodu od 23. do 29. oktobra moguće nepredviđene neprilike koje mogu poremetiti vaš svakodnevni ritam i obaveze. Posvetite vrijeme odmoru i, ako je moguće, naučite nove stvari. Romantika, zabava i flert mogu podići vaše raspoloženje, ali budite strpljivi prije nego što otvoreno izrazite svoje osjećaje. 

Škorpije: Budite izrazito oprezni s financijama. Povećanje štednje može vam pomoći izbjeći nepotrebne probleme. Ako se suočite s neočekivanim troškovima, budite razumni i temeljito razmotrite svoje opcije. Otvorenost i priznavanje vlastite krivnje mogu vam pomoći uspostaviti harmoniju u ljubavi, a ponos bi mogao biti vaš najgori neprijatelj ove sedmice, što bi moglo otežati postizanje i održavanje uspjeha. 

Strijelac: Vi znate kako iskoristiti i svoje slabosti, što nije tipično za mnoge. Tokom ove sedmice, važno je zapamtiti da su loše stvari samo prolazne i dio životnog iskustva. Nemojte žuriti s rješavanjem problema, očekujući trenutne rezultate. Održavajte mir i redovitost u svakodnevnom životu, jer će vam to donijeti najbolje rezultate. 

Jarac:  Ako ste Jarac, ove sedmice biste se trebali potruditi biti strpljivi u ljubavi i oprezni u poslu. Moglo bi se ispostaviti da trebate promijeniti svoju strategiju. U ljubavi, uprkos kontrolisati situaciju, ali nemojte pokušavati kontrolisati partnera, jer ljubomora može dovesti do nesuglasica ili čak prekida. Riječi i razmišljanje mogu vam pomoći privući sreću, pa budite ljubazni. 

Vodolija: Vodolije, nemojte reagirati na negativnost i neugodne ljude oko sebe. To je najbolji pristup u ovom trenutku. Vaša produktivnost ostaje visoka uprkos slabosti Merkura i Venere. Izbjegavajte kritiziranje voljenih, prijatelja i kolega kako ne biste ugrozili svoj pozitivan ugled. 

Ribe: Ribe, sada je vrijeme da se posvetite posljedicama, a ne uzrocima. Svaka vaša riječ, misao ili djelo imaće odjek u budućnosti, i to brzo. Stoga pažljivo promislite prije nego što djelujete. Intelektualni i fizički rad bit će zahtjevniji, pa budite strpljivi i posvetite se detaljima. Ovo je vrijeme kada trebate obratiti posebnu pažnju na male stvari.

No comments

Powered by Blogger.