Imaju urođen osjećaj za stil: 3 horoskopska znaka koji uvijek izgledaju zapanjujuće

Sigurno ste upoznali ljude koji uvijek izgledaju besprijekorno bez obzira na to što nose. Bez obzira da li su odjeveni u sportsku odjeću ili svečane haljine, uvijek privlače pažnju svojim izgledom. 


Modni profesionalci bi to opisali kao "urođeni osjećaj za stil", ali astrolozi bi dodali da postoji veza između ovog dara i datuma rođenja. Koja horoskopska znakovi su obdareni ovim urođenim osjećajem za stil? 

Lav Lavovi vole biti u centru pažnje, i to se ogleda u njihovom stilu. Nisu preplašeni da nose upadljive stvari i dodaju nekonvencionalne detalje svom izgledu. I dalje osporavate činjenicu da su Lavovi jedan od najelegantnijih znakova zodijaka? Onda evo nekoliko poznatih imena koja podržavaju tu tvrdnju: Coco Chanel, Louis Vuitton, Michael Kors, Cara Delevingne, Kylie Jenner, Karlie Kloss i Winnie Harlow - sve ove modne ikone prošlosti i sadašnjosti također su rođene pod znakom Lava. 

Bilo da obavljaju svakodnevne poslove u kancelariji ili prisustvuju glamuroznim događanjima, Lavovi uvijek znaju kako se obući kako bi ostavili dojam. Čak i ako njihov ekstravagantan stil privlači zavidne ili čak osuđujuće poglede, Lavovi tome ne pridaju veliku važnost. Što ih više ljudi primjećuje, to bolje. 

Vaga: Rođeni su pod utjecajem Venere, planete ljepote i ljubavi. Iako ne bismo tvrdili da poznate osobe kao što su Kim Kardashian, Bella Hadid i Gwyneth Paltrow svoj osjećaj za stil duguju isključivo svom horoskopskom znaku, nije slučajno da se ovi predstavnici znaka Vage često ističu svojim sofisticiranim izgledom. Elegantni i umjereni, Vage uvijek izgledaju kao da su spremne za naslovnicu modnog časopisa.

Nikada nećete vidjeti Vage u poderanim japankama ili isprljanoj trenirci u javnosti - njihov unutrašnji "cenzor-stilista" jednostavno neće dopustiti da se to dogodi. Iako Vage možda trebaju nekoliko pokušaja da savršeno slože svoj izgled, oni imaju prirodan "osjećaj" za uspješne kombinacije odjeće i modnih dodataka. U pravilu, s vremenom razviju svoj jedinstveni stil koji izaziva divljenje. 

Bik: Bikovi, čiji vladar je također Venera, cijene sve luksuzne stvari u životu. Njihova sklonost prema kvaliteti nadmašuje kvantitetu, pa će radije investirati u dizajnersku odjeću i dodatke koji će trajati dugi niz godina. Luxuz je njihova druga priroda, pa Bikovi uvijek prate najnovije modne trendove. Privlače ih stvari koje su bezvremenske i odlikuju se visokom kvalitetom. Nemojte se zavaravati - Bikovi također cijene udobnost. Njihov stil se može opisati kao praktičan, ali sofisticiran. Za razliku od svojih prijatelja Lava i Vage, Bikovi smatraju da moda može biti udobna, a njihov izgled to i potvrđuje.

No comments

Powered by Blogger.