Ljubavna astro prognoza do 15.10 - Jarčevi preuzmite inicijativu, Vage budite otvorenije

Sedmični ljubavni horoskop za period od 9. do 15. oktobra 2023. godine donosi zanimljive aspekte i savjete za svaki znak Zodijaka.


Ovan (21. mart - 19. april): Za Ovnove, ova sedmica donosi priliku za ozdravljenje i rast u ljubavnim odnosima. Osećaćete duboku potrebu za emocionalnom povezanošću sa svojim partnerom. Ovo je idealno vrijeme za intimne razgovore i intenzivne trenutke. Samci bi trebali tražiti partnere koji ih inspirišu da istražuju nove aspekte života i ljubavi. 

Bik (20. april - 20. maj): Bikovi, očekujte mogućnost prosidbe ili koraka ka ozbiljnijoj vezi ove sedmice. Ako već duže vrijeme izlazite sa nekim, partner vas može iznenaditi iskrenom prosidbom ili razgovorom o vašoj zajedničkoj budućnosti. Samci također mogu dobiti ponudu ili upoznati nekoga sa sličnim željama za dubokim i trajnim vezama. 

Blizanci (21. maj - 20. jun): Tokom ove sedmice, Blizanci bi mogli primjetiti da se više posvećuju poslovnim obavezama, što može uticati na njihove ljubavne odnose. Važno je održavati ravnotežu između profesionalnog i romantičnog života. Otvorena komunikacija i kompromisi su ključ za rješavanje bilo kakvih konflikata u vezi. 

Rak (21. jun - 22. jul): Rakovi će ove sedmice razmatrati svoje emocionalne potrebe i kako one utiču na njihove veze. Mogli biste se osećati potrebno i tražiti sigurnost i bliskost od partnera. Važno je uspostaviti zdravu ravnotežu između davanja i primanja u vezi, kako biste izbegli osećaj uskraćenosti.

Lav (23. jul - 22. avgust): Početkom sedmice, Lavovi bi mogli osetiti snažnu želju da preuzmu kontrolu nad svojim ljubavnim životom. Međutim, zvezde savetuju strpljenje. Takođe, budite otvoreni za promene i izazove u vezi, jer vaša vizija možda neće uvek biti u skladu sa stvarnošću. 

Djevica (23. avgust - 22. septembar): Djevice će ove sedmice primjetiti neočekivane projene u svojim ljubavnim životima. To može uključivati ponovno otkrivanje veze sa nekim koga poznajete ili susret sa novim potencijalnim partnerom. Važno je da komunicirate sa svojim partnerom i radite na izgradnji zdrave i trajne veze. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Za Vage koje traže ljubav, ova sedmica vas ohrabruje da budete otvoreniji prema spontanosti i društvenim događanjima. Imajte na umu da su zvezde spremne da vam donesu uzbudljive susrete. U svojoj posvećenoj vezi, postavite prioritete i dajte pažnju svom partneru.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Škorpije su poznate po svojoj strasti, ali važno je da se ne forsirate na druge. Usporite tempo i dajte ljudima vremena da vas bolje upoznaju. Ako ste u vezi, radite na izgradnji povjerenja i otvorenosti sa partnerom. 

Strijelac (22. novembar - 21. decembar): Ova sedmica donosi priliku da vaša veza postane dublja. Izgradnja povjerenja i deljenje istina može vam pomoći da prevaziđete prepreke i stvorite čvršću vezu. Samci bi trebali biti iskreni i otvoreni u komunikaciji sa potencijalnim partnerima.

Jarac (22. decembar - 19. januar): Ne plašite se da preuzmete inicijativu u ljubavi. Vaša odlučnost i praktičnost su vam najveće prednosti. Budite strpljivi i neka veza raste prirodno. Parovi bi trebali raditi na balansiranju svojih individualnih aktivnosti sa vremenom koje provode zajedno. 

Vodolija (20. januar - 18. februar): Vodolije bi trebalo da budu proaktivne u potrazi za ljubavlju. Nemojte se bojati da izrazite svoje želje i interesovanja. Za one u vezama, ovo je vreme da rešite eventualne nesuglasice i radite na boljem razumevanju sa partnerom. 

Ribe (19. februar - 20. mart): Budite hrabri i preduzmite akciju u ljubavnom životu. Ne plašite se da pokažete interesovanje za nekoga koga vam privlači. Ako ste u vezi, razgovarajte o svojim potrebama i rešite eventualne probleme. Važno je da vaša veza raste i razvija se zajedno sa vama.

No comments

Powered by Blogger.