Ljubavna astro prognoza do 22.10 - Strijelčevi pokažite više razumijevanja, Lavovi budite iskreni

Sedmični ljubavni horoskop za period od 16. do 22. oktobra 2023. godine donosi zanimljive aspekte i savjete za svaki znak Zodijaka. 


Ovan: Ova sedmica je ključna za vaše razmišljanje o vezama. Sada je pravo vrijeme da razmotrite važnost povjerenja. Samci, očekuje vas uzbudljiv društveni život ove sedmice, s mnogo prilika za smislene razgovore i upoznavanje novih ljudi. Iskoristite ove trenutke kako biste ojačali svoje veze s osobama koje vam znače. 

Bik: Balans je ključna riječ ove sedmice, bez obzira jeste li sami ili u vezi. Važno je zadržati svoju neovisnost, ali istovremeno njegovati svoje odnose s drugima. Mogli biste osjetiti da vaš partner pokušava kontrolisati vaš život, što može proizaći iz njegove nesigurnosti ili nesporazuma. Pokušajte izbjeći nepotrebne borbe za moć i umjesto toga tražite kompromis i razumijevanje. Uključivanje u aktivnosti koje vam pomažu osloboditi stresa bit će korisno.

Blizanci: Samci, ova sedmica donosi vam prilike za upoznavanje novih ljudi i stvaranje uzbudljivih veza. Ključ uspjeha je ostati otvoren i fleksibilan. Mogli biste biti privučeni osobom koja narušava vašu rutinu i unosi svježinu u vaš život. Ako ste već u vezi, razmislite o tome da se oslobodite ograničenja svakodnevnog rasporeda i planirate nešto neočekivano. Pripazite da vaša sklonost radu ne ometa vaš lični život. 

Rak: Ova sedmica može vam donijeti žudnju za dubljim odnosima, ali strah od ranjivosti može vas sputati. Sada je vrijeme da prestanete skrivati tajne od potencijalnih partnera i vjerujete da će otvaranje srca pomoći da pronađete ljubav koju želite. Ako ste već u posvećenoj vezi, neizrečene emocije mogle su se gomilati. Vjerujte svom partneru da će razumjeti vašu perspektivu i prihvatiti vas takvim kakvi jeste. 

Lav: Bez obzira jeste li sami i spremni za društvo ili već u dugotrajnoj vezi, sada je vrijeme da govorite iz srca. Direktan pristup neće biti samo osvježavajuć, već će također privući željeni odgovor od vašeg ljubavnika ili potencijalnog partnera. Ako osjećate privlačnost prema nekome, sada je vrijeme da preduzmete korak i pokažete svoje osjećaje. Vaša iskrenost postavit će temelje za dublju vezu. 

Djevica: Bez obzira tražite li ljubav ili ste otvoreni za ideju, mogli biste upoznati nekoga tko fascinira vaše srce. To se može dogoditi na neočekivanim mjestima, poput slučajnih susreta u kafiću, virtualnih spojeva ili preko zajedničkih prijatelja. Ako ste već u vezi, pokažite svom partneru koliko ga cijenite i obožavate. Vaša pažnja ojačat će vašu vezu i povećati dubinu povezanosti. 
 
Vaga: Ako tražite ljubav, sada je vrijeme da preispitate svoj pristup. Umjesto da tražite nekoga tko će vas potpuniti, tražite nekoga tko će vas nadopuniti. Ako ste u posvećenoj vezi, fokus je na dinamici vašeg odnosa. Razmislite o tome kako podržavate jedno drugo u svakodnevnom životu i razgovarajte sa svojim partnerom o potrebama i željama. Ovaj proces neće samo ojačati vaš odnos, već će vam pomoći da rastete i kao pojedinci i kao par. 

Škorpija: U ovoj sedmici se suočavate s nekim duboko ukorijenjenim uvjerenjima koja su možda ograničavala vašu sposobnost uživanja u ljubavi. Možda ste bili previše samokritični ili ste imali previsoka očekivanja prema sebi u kontekstu odnosa i ljubavi. Sada je vrijeme da se fokusirate na samoprihvatanje i dopustite svojoj pravoj prirodi da zasja. 

Strijelac: Ova sedmica može vas suočiti s duboko ukorijenjenim uvjerenjima koja vas ograničavaju u ljubavi. Razmislite jeste li bili previše kritični prema sebi ili preoprezni. Fokusirajte se na samoprihvaćanje i dopustite svom pravom sebi da zasja. Ako ste već u vezi, budite otvoreni za razgovor, ali birajte riječi pažljivo. Strpljenjem i razumijevanjem možete razriješiti nesporazume 

Jarac: Ako ste već u posvećenoj vezi, ova sedmica donosi prilike za rast i dublju povezanost s partnerom. Ohrabruje vas da jasno izrazite svoje planove za budućnost i aktivno radite na jačanju vašeg odnosa. Razgovarajte o zajedničkim financijskim ciljevima i odgovornostima kako biste ojačali temelje vaše veze. Samci, usmjerite svoje aktivnosti prema svojim dugoročnim ciljevima i otvorite se za ljude s sličnim težnjama. 

Vodolija: Samci mogu osjetiti privlačnost prema novim i uzbudljivim društvenim događajima i aktivnostima koje ih potiču na upoznavanje novih ljudi. Učinite dublje upoznavanje svojim prioritetom. Ako ste nešto skrivali od partnera, sada je pravo vrijeme da se otvoreno razgovara o tim pitanjima. Rješavanje problema i briga izravno je bolje nego da se zanemare. Budite spremni prepoznati svoje ranjivosti i razgovarati o njima. 

Ribe: Kao samci, ulazite u sedmicu koja će se osjećati kao smirujući bijeg na vašem emotivnom putovanju. Možete očekivati manju emocionalnu osjetljivost nego inače. Ova nova emocionalna stabilnost koristit će vam dok se krećete u svijetu spojeva i veza. Ako ste u vezi, objektivan pristup ljubavnim pitanjima može biti osvježenje, posebno ako ste nedavno imali nesuglasice. Ova sedmica vam omogućava da razriješite probleme i rastete kako pojedinačno, tako i kao par.

No comments

Powered by Blogger.