Ljubavna astro prognoza do 29.10 - Bikovi će doživjeti procvat, Vodolije pazite na komunikaciju

Sedmični ljubavni horoskop za period od 23. do 29. oktobra 2023. godine donosi zanimljive aspekte i savjete za svaki znak Zodijaka. 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će tokom ovog perioda biti suočene sa izazovima i promjenama u svom ljubavnom životu. Iako će vaša energija biti visoka, očekujte uspone i padove u odnosima. Važno je da budete oprezni kako biste izbjegli nepotrebne konflikte sa partnerom. Ova nedelja će donijeti mješavinu događaja u vašem ljubavnom životu. Za one koji su u braku, posvećivanje vremena partneru i planiranje zajedničkih aktivnosti može biti korisno. 

Bik: Bikovi će doživjeti procvat u svom ljubavnom životu tokom narednih dana. Pozitivne promjene će unijeti osjećaj uzbuđenja u vaše odnose. Vaš um će biti miran, a stres će biti smanjen. Očekuje vas vrijeme provedeno sa partnerom. Za samce, ova sedmica može donijeti sjećanja na prošle veze, ali također će otvoriti vrata za nove romanse i prilike za jačanje postojećih veza. 

Blizanci: Ova sedmica će staviti fokus na vaš ljubavni život i odnos sa partnerom. Radit ćete na razrješavanju nesporazuma i pravljenju korekcija kako biste poboljšali svoj odnos. Strast će obasjati vašu vezu, a emocionalna povezanost sa partnerom bit će izuzetno jaka. Samci će imati priliku upoznati nekoga posebnog, a za one koji razmišljaju o ozbiljnijim vezama, zvijezde su naklonjene.

Rak: Ljudi rođeni u znaku Raka će svjedočiti rastu svojih veza tokom ovog perioda. Vaša veza će se podići na viši nivo, i sreća će vam biti naklonjena. Ako osjećate privlačnost prema nekome, nemojte se ustručavati izraziti svoja osjećanja. Međutim, bračni parovi mogu iskusiti izazove u vezi, a neslaganje i različita mišljenja mogu doprinijeti napetosti. Ponekad se obratiti porodici ili prijateljima može biti korisno. 

Lav: Lavovi će se suočiti sa izazovima u svom ljubavnom životu tokom ovog perioda. Emotivno će biti zahtjevno, a nesporazumi i konflikti mogu stvoriti napetosti između vas i partnera. Zvijezde mogu uzrokovati stres u vezi, pa je važno da budete strpljivi. Izbjegavajte situacije koje mogu pogoršati situaciju i pazite na svoje riječi. U nekim slučajevima, problemi u vezi mogu imati dublje uzroke koji zahtijevaju dublje razmišljanje. 

Djevice: Za Djevice će ova sedmica donijeti nostalgiju u ljubavni život. Možda ćete se prisjećati prethodnih veza, a neki od vas mogu čak ponovo susresti svoje bivše partnere. Važno je zapamtiti da su ta sjećanja privremena i da možete očekivati nove ljubavne prilike. U narednim danima možete ojačati postojeće veze i raditi na njihovom unapređenju. 

Vage: Vage će tokom ovog perioda osjetiti teret odgovornosti u svom ljubavnom životu. Radne obaveze i stres mogu utjecati na vašu vezu, a možete osjećati kako zapostavljate partnera. Važno je analizirati koje dijelove veze treba poboljšati i komunicirati s partnerom o svojim potrebama. Budite svjesni partnerovog ponašanja i, ako se osjećate nelagodno, razmotrite kako se nositi s tom situacijom.

Škorpija: Škorpije će doživjeti romantičan period u svom ljubavnom životu. Veza sa partnerom bit će ispunjena strašću i blizinom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da ćete upoznati nekoga posebnog, čak i zakoračiti u ozbiljnu vezu. Važno je cijeniti sebe u vezi i ne dopustiti da se osjećate manje vrijednima. Također, možete očekivati promjene i transformaciju u svom ljubavnom životu. 

Strijelac: Strijelci će se suočiti s izazovima u svom ljubavnom životu tokom ove sedmice. Napetost u vezi može biti uzrokovana nesporazumima i konfliktima. Važno je sačuvati strpljenje i izbjegavati situacije koje mogu dodatno zakomplicirati stvari. Također, obratite pažnju na način komunikacije s partnerom. Neki problemi u vezama mogu imati dublje korijene nego što se na prvi pogled čini. 

Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca će iskusiti uspone i padove u svom ljubavnom životu tokom ovog perioda. Očekujte promjene i izazove u odnosima sa partnerom. Vikend može donijeti poboljšanje situacije i povećanje pozitivne energije u vezi. Važno je razmotriti koje aspekte vaše veze trebate poboljšati i obratiti pažnju na partnerovo ponašanje. 

Vodolija: Vodolije će osjećati mir u svom ljubavnom životu tokom ove sedmice. Iako će biti nekoliko komplikacija, vi ćete ih uspješno prevazići. Pazite na način komunikacije s partnerom kako ne biste izazvali svađu. Ako postavljate granice i očuvate svoj lični prostor u vezi, ona će cvjetati. Ova sedmica također donosi prilike za osobni rast i samopoboljšanje. 

Ribe: Ribe će se osjećati ugodno u prisustvu svog partnera tokom ove sedmice. Iako će biti trenutaka kada ćete osjećati razlike u mišljenjima sa svojim supružnikom, vaša predanost pomoći će u poboljšanju odnosa. Ponekad ćete osjećati da ulažete više u vezu nego vaš partner, što zahtijeva razgovor i rješavanje situacije. Neki postupci vašeg partnera mogu vas razočarati, i važno je donijeti čvrstu odluku kako dalje.

No comments

Powered by Blogger.