Miljenici sreće - 4 znaka Zodijaka koja će najviše pogoditi pomrčina Mjeseca u Biku 28.10

Četiri znaka Zodijaka bit će posebno osjetljiva na utjecaj pomrčine, što će rezultirati dramatičnim sudbinskim promjenama u njihovim životima. 


Pomrčine su često vremena kada se događaju značajne promjene i preokreti, pa pogledajmo kako će ovaj astrološki događaj utjecati na četiri znaka:

Djevica: Pomrčina će biti posebno značajna za Djevicu jer će Venera biti u njihovom znaku. Ovo znači da će Djevica imati priliku za više uspjeha nego ikad prije. Očekuje ih kolosalna sreća, a to bi moglo biti povezano s poboljšanjem njihovog financijskog statusa, kao što je povećanje plate ili dobivanje pravne bitke. Osim toga, pomrčina će se pozabaviti pitanjima učenja i svjetonazora Djevice. Njihovo obrazovanje može rezultirati povećanjem financijskih priliva, pa je vrijeme da razmotre povećanje ulaganja u sebe. Ako planiraju surađivati s međunarodnim firmama, to bi moglo dovesti do značajnog uspjeha. 

Ovan: Pomrčina će se dogoditi u financijskom sektoru Ovna, što znači da će im se neočekivano pojaviti značajna svota novca. Mogli bi dobiti povrat poreza ili osiguranje, otplatiti kredit ili hipoteku i riješiti značajne dugove. Također će se riješiti važno pitanje u sporu s partnerom u vezi s njihovim financijama. Ovnu će možda biti vraćen dio duga. Što se tiče karijere, njihov menadžer bi ih mogao podržati i promovirati u timu, otvarajući vrata vodećim pozicijama. Ovaj trenutak će označiti početak njihovog napredovanja u karijeri. 

Lav: Pomrčina će se dogoditi na vrhu Lavlje natalne karte, što će donijeti neočekivani novi status, titulu ili poziciju. Ako su započeli projekt u studenom/novembru 2021., sada će vidjeti značajne i očite rezultate koji će pozitivno utjecati na njihove financije. Također bi mogli dobiti titulu zahvaljujući međunarodnom projektu ili potpori partnera u vezi. Ova pomrčina može poboljšati njihov osobni život, s Jupiterom, vladarem sektora sreće, prisutan u kući statusa, što će dovesti do uspješnog partnerstva. 

Vaga: Pomrčina će se dogoditi u sektoru velikih financijskih ulaganja i partnerovih sredstava za Vagu. To će ih potaknuti da pregledaju svoja ulaganja, kredite, hipoteke i potencijalna naslijeđa. Također bi se moglo odnositi na pomoć braći i sestrama koja će možda trebati financijsku podršku. Što se tiče karijere, Mjesec, vladar sektora profesije, bit će prisutan u kući transformacije, što bi ih moglo potaknuti da preispitaju svoj profesionalni put i svrhu. Pomrčina će možda označiti početak novog poglavlja u njihovom životu. 

Pomrčine često donose promjene i prilike za rast i transformaciju. Ovo je vrijeme za razmotriti svoje ciljeve i planove i iskoristiti prilike koje se pojavljuju. Važno je zapamtiti da svaki pojedinac ima svoju jedinstvenu sudbinu i da će utjecaj pomrčine varirati s obzirom na individualne faktore.

No comments

Powered by Blogger.