Nikad ne vjerujte muškarcu koji je spreman izdati ženu koja ga voli: 5 posljedica preljube

Prije nego što se upustite u preljubu, ključno je razmotriti posljedice koje vas mogu sustići u budućnosti.


Nekada žene ulaze u odnose sa muškarcima koji su već u braku, a da ne razmisle dovoljno o mogućim posljedicama koje ih kasnije mogu zadesiti. I sama sam bila među tim ženama i duboko se kajem što nisam ozbiljnije razmislila o svemu tome. Evo nekih od posljedica koje su me kasnije pogodile kao ženu koja je bila u emotivnoj vezi s oženjenim muškarcem. 

1. Problemi sa povjerenjem: Nakon završetka tog odnosa, izgubila sam povjerenje u ljude. Gledala sam svog ljubavnika kako vješto laže svojoj supruzi, dok ona naivno vjeruje u svaku njegovu riječ. To iskustvo me naučilo da svaka žena može imati muškarca koji je laže, pritom se rugajući njenoj naivnosti. 

2. Označenost: Jednom kad vas "uhvate" u odnosu s oženjenim muškarcem, izgubite svoj identitet. Ljudi će vas prestati zvati vašim imenom i početi vam dodjeljivati razne nadimke kao što su "ljubavnica," "razaračica brakova," ili čak i vulgarniji epiteti. Sretanje na ulici s nekim tko zna za vašu aferu bit će obilježeno tom stigmom. 

3. Moguće neprijateljstvo djece: Ako imate djecu, postoji velika vjerojatnost da će vas kriviti za razvod svojih roditelja. Djeca su emocionalno osjetljiva u dobi odrastanja, i roditelji su im tada uzori. Saznanje da je "mama našla novog čovjeka" i da su se roditelji razveli može slomiti njihova srca. Često će krivicu svaliti na vas jer ste trebali čuvati porodicu na okupu. Zato je sebično upuštati se u afere bez dubokog razmišljanja o tim posljedicama. 

4. Gubitak samopouzdanja: Žena koja dopusti sebi prevaru supruga ili aferu s oženjenim muškarcem često će suočiti s problemima u vezi sa samopouzdanjem. Bez obzira na vrstu ljubavi koja je u pitanju, takvi događaji mogu narušiti njeno samopoštovanje i iskriviti sliku koju ima o sebi. 

5. Shvatanje da ste uzaludno potrošili dragocjeno vrijeme: Umjesto da ste svoju energiju, strast i ljubav uložili u izgradnju zdrave i trajne veze, vrijeme ste provodili s muškarcem koji je spreman prevariti ženu koja ga voli. Takav muškarac je sklon izdaji i prevarama, i možete zaključiti da je vaše vrijeme bilo uzaludno potrošeno na takvu vezu.

No comments

Powered by Blogger.