Pomrčina Mjeseca u Biku 28.10. - Jarčevi pronađite ravnotežu, Ovnovi vrijeme je za slavlje

Oktobarsko pomračenje Mjeseca punog Mjeseca donosi značajne promjene i utjecaje na svaki horoskopski znak. Kako će se to odraziti na svaki znak 


Ovan: Ovo pomračenje označava završetak važnog poglavlja u vašem životu, posebno u vezi s financijama, udobnošću i generalnim osjećajem sigurnosti. Pomaže vam da preispitate svoje postignuće i ono što ste manifestirali u protekloj godini. Ovo je vrijeme za slavlje i zahvalnost za male stvari. Pomračenje Mjeseca sugeriše mogućnost obilja i prilika od sada pa do kraja godine. Važno je vjerovati u sebe i svoje sposobnosti, bez previše ovisnosti o tuđoj pomoći. 

Bik: Ovo pomračenje postavlja vas na pitanje o dinamici vaših veza i obveza te da li su one u skladu s vašim vrijednostima i osjećajem stabilnosti. Pomračenje potiče na promjene u vašem odnosu prema obavezama, a posebno u vezi s djecom ili vašim umjetničkim radom. Ako su se vaše vrijednosti promijenile, ovo je poziv na buđenje i preispitivanje trenutnih obaveza. 

Blizanci: Oktobarsko pomračenje osvještava vaše obrasce samosabotaže i mehanizme suočavanja. Poziva vas da prihvatite unutarnju transformaciju i oslobodite se prošlih verzija sebe. Također potiče da prekinete veze koje vas opterećuju i osjećate se neispunjenima. Važno je istražiti ono što vas čini ranjivim i raditi na zdravijem razumijevanju ljubavi, granica i intimnih odnosa. 

Rak: Pomračenje naglašava vašu društvenu svijest, povećava osjećaj pripadnosti svijetu i obnavlja nade i snove za budućnost. Potiče vas da se oslonite na podršku vaše zajednice. Pomračenje donosi i promjene u vašem društvenom životu. Razmislite o svojim društvenim razmjenama i prioritizirajte ono što vam je zaista važno. 

Lav: Ovo je vrijeme za postavljanje granica u vezi s autoritetom, poslom i karijerom. Pomračenje može donijeti promjene u vašem profesionalnom životu i poziva vas da razmislite o svojim dugoročnim ciljevima. Ključno je razmisliti o onome što zaista cijenite i postaviti prioritete koji su u skladu s vašim vrijednostima. 

Djevica: Pomračenje vas potiče da istražite nova područja i da se odmaknete od poznatog. Ovo je vrijeme za isprobavanje nečega novog i za razvijanje dublje svijesti o sebi. Venera u Djevici donosi uzemljenje i iscjeljujuću energiju. Ovo je prilika da prihvatite praktičnije razumijevanje svojih obaveza i postavite konkretne planove za postizanje svojih ciljeva. 

Vaga: Vaša intimna pitanja i razmjene su pod reflektorom ovog pomračenja. Razmislite o granicama u vašim odnosima i o tome što je zaista važno za vas. Venera u vašoj posvećenoj sedmoj kući odnosa potiče na dublje razumijevanje i predanost u vezama. Ovo je vrijeme da se suočite s onim što utječe na vaše psihološke i emocionalne instinkte i da razmislite o svojim granicama.

Škorpija: Pomračenje će uzdrmati vašu šefovsku kuću autoriteta, naslijeđa i ugleda. Ako se osjećate kao da ste vezani za nerealna društvena očekivanja, ovo je vrijeme da se odmaknete od njih. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima i postavite prioritete u skladu s vlastitim vrijednostima. Vrijeme je da budete iskreni prema sebi i da se osjećate sigurno u svom ličnom prostoru. 

Strijelac: Oktobarsko pomračenje osvještava autentičnost i strastvene projekte. Razmislite o svojim kreativnim izražavanjima i postanite više svoji. Pomračenje vam nudi priliku da se izrazite bez sputavanja. Venera u vašoj jedanaestoj kući zajednice potiče vas na dublje društvene veze. Razmislite o svojim društvenim razmjenama i oslobodite se onih koje vam oduzimaju previše energije. 

Jarac: Oktobarsko pomračenje postavlja pitanje o dinamici vaših svakodnevnih obveza i odnosa s drugima. Razmislite o svojim rutinama i njihovoj usklađenosti s vašim budućim vizijama. Pomračenje potiče promjene u svakodnevnom životu i izaziva vas da pronađete ravnotežu između dugoročnih ciljeva i dnevnih obveza.

Vodolija: Ovo pomračenje osvještava vaše obrasce samosabotaže i mehanizme suočavanja. Poziva vas da se oslobodite onih stvari koje vam više nisu potrebne. Vrijeme je za preispitivanje vašeg privatnog života i postavljanje temelja koji vam donose sigurnost. Razmislite o svojim granicama i kako ih možete bolje postaviti. 

Ribe: Pomračenje donosi promjene u vašem komunikacijskom stilu i načinu razmišljanja. Razmislite o svojim lokalnim poslovima i kako se izražavate. Također, ovo je vrijeme za razmatranje vaših odnosa s drugima i postizanje kompromisa. Venera u sedmoj kući odnosa potiče na dublje razumijevanje i podršku od strane partnera. Vrijeme je za praktične promjene koje će vam donijeti sigurnost.

No comments

Powered by Blogger.