Sedmični horoskop od 16.10 do 22.10 - Sreća će da prati Blizance, Rakove i Vage

Pavel Globa, poznat astrolog, otkriva što nam se dešava u periodu od 16. do 22. oktobra. Evo što zvijezde poručuju za svaki horoskopski znak 


Ovan: Ovnovi će od 16. do 22. oktobra biti pod snažnim uticajem koji će im pokazati pravac prema sreći, slobodi i prosperitetu. Ovo je vreme kada je važno da se oslanjate na svoju unutrašnju intuiciju više nego ikada. Vaše srce i instinkti će vam biti najbolji vodiči. Ako vam neko uputi uvredljive riječi ili vas povrijedi, bolje je da se ne zadržavate na tome, već da idete dalje. Ovo je vreme za pozitivno razmišljanje i fokusiranje na ono što vas ispunjava. 

Bik: Bikovi će brzo napredovati tokom ovog perioda, ali postoji upozorenje u vezi sa sebičnošću. Ova karakterna osobina može povremeno iskrsnuti i uzeti vam povodac, što može dovesti do problema. Stoga je važno da se posvetite održavanju ravnoteže između postizanja ličnih ciljeva i očuvanja harmonije u porodičnom životu i odnosima s drugima. Uspjeh ne smije doći na štetu vaših odnosa, jer su oni takođe izuzetno važni. 

Blizanac: Blizanci će u ovom periodu donjeti posebnu sreću sa sobom, naročito kada je reč o dobrim namjerama i ljubavi prema drugima. Ovo je vrijeme da pokušate pomiriti se sa onima koje ste možda smatrali neprijateljima. Nema boljeg trenutka da shvatite da vaš najveći neprijatelj može postati vaš najbliži prijatelj, samo ako uspijete pronaći zajednički jezik. Astrolozi vam savetuju da slijedite ovaj put jer će napor koji uložite biti nagrađen značajnim uspehom. 

Rak: Rakovima se obećava sreća u oblasti posla, poslovanja i finansija tokom ovog perioda. Ovo je vreme kada ćete imati priliku da postignete značajne akvizicije i doživite nezaboravne emocije. Ključ uspjeha za vas u narednih sedam dana leži u ravnoteži između rada i odmora. Ako se trudite da budete produktivni i ne ostavljate važne zadatke za kasnije, postići ćete odlične rezultate. 

Lav: Lavovi će tokom ovog perioda imati priliku da duboko pogledaju u sebe i pronađu nove hobije i interesovanja. Ovo će biti vrijeme izuzetno produktivnih i zanimljivih promjena, ali samo ako budete realni i objektivni u svojim procjenama. Sada je trenutak da priznate svoje slabosti i preusmjerite svoju snagu u pravom smjeru. Povremeno, može biti teško suočiti se sa vlastitim nesavršenostima, ali ovaj period će vam omogućiti da dublje razumijete sebe i svoje potrebe. 

Djevice: Djevice će se suočiti sa izazovima u narednih sedam dana. Preporučuje se da provodite više vremena sami, pažljivo posmatrajući šta se dešava oko vas. Ako ste sigurni da možete da ostvarite svoje ciljeve bez straha, tada je vreme da preduzmete akciju. Ali, budite strpljivi i sačekajte pravi trenutak za "napad", kao da ste grabežljivac koji čeka pravu priliku. Ako se upustite u rizične situacije, možete izgubiti ono na čemu ste radili nedeljama ili čak mjesecima. 

Vaga: Vage će doživeti povoljan period, naročito kada je riječ o ljubavi i odnosima. Ovo je vrijeme kada možete pronaći ljubav ili ojačati postojeću vezu. Takođe, period od 16. do 22. oktobra biće veoma povoljan za planiranje vjenćanja i izražavanje ljubavi prema voljenima. Nemojte se stiditi da iskreno kažete ljudima šta mislite o njima, pod uslovom da su vaše misli pozitivne. Ako imate negativne misli, bolje je zadržati ih za sebe kako ne biste narušili idilu.

Škorpija: Škorpije će se suočiti sa izazovima, ali ovaj period donosi mogućnost da ih prevaziđu mudrošću i iskustvom. Astrolozi preporučuju da koristite svoje stečeno znanje kako biste spriječili nastanak problema u različitim oblastima života. Sada je vrijeme da pažljivo razmislite pre nego što preduzmete važne korake i odluke. Takođe, pokušajte da smanjite svoju ljutnju prema ljudima, posebno prema onima koji su vam bliski. Ovo će vam pomoći da održite mirne odnose i prevaziđete izazove na konstruktivan način. 

Strijelac: Strijelci će ući u promenljiv period sa izazovima, ali uz mogućnost da situaciju preokrenu u svoju korist. Prema astrolozima, ključ stabilnosti i spokoja leži u prihvatanju sebe i svijeta onakvim kakvi jesu. Nema potrebe da stvarate iluzije ili se gubite u snovima. Važno je da djelujete sada, a ne čekate da se sve samo reši. Ovaj period vam pruža priliku da se suočite sa realnošću i postignete sopstvene ciljeve uzimajući u obzir stvarnost. Zvijezde su na vašoj strani, ali samo ako prihvatite sebe i svijet oko sebe onakvim kakvi jesu. Vreme je da se oslobodite iluzija i da se okrenete konkretnim akcijama kako biste postigli svoje ciljeve. Ovaj period može biti izazovan, ali ako budete hrabro gazili napred, sreća će biti na vašoj strani. 

Jarac: Jarčevi trebaju obratiti posebnu pažnju na svoje zdravlje i emocionalno stanje tokom ovog perioda. Važno je uložiti napor da se dovedete u dobru fizičku formu, jer će to poboljšati vašu sposobnost da postignete ljubav, finansijski uspjeh i opšte dobro raspoloženje. Ovih sedam dana će biti obojeno bojama sreće za Jarčeve, pod uslovom da iskreno težite ka postizanju većeg uspeha, bogatstva i pronalaženju svoje srodne duše. 

Vodolija: Vodolije će se suočiti sa potrebom da se oslanjaju isključivo na sebe tokom ovog perioda. Tuđi savjeti i pomoć mogu donjeti više problema nego rešenja. Umesto da zamijenite jedan problem drugim, bolje je da samostalno rešavate svoje izazove. Ovo je vreme da budete neovisni i da ne tražite preterano podršku od drugih. Ako se neko ponudi da pomogne, budite zahvalni, ali ne zaboravite da im se blagovremeno zahvalite. Možda će vam biti potrebna podrška tih istih osoba u budućnosti. 

Ribe: Ribe će doživeti period velike sreće od 16. do 22. oktobra, ne samo na finansijskom polju, već i u ljubavi. Vaši najbliži će vam biti od pomoći kako biste pronašli pravi put. Važno je da ne zanemarite savete starijih i iskusnijih osoba, jer njihovo iskustvo može biti dragoceno. Naravno, konačna odluka će uvek biti na vama, ali budite spremni da budete fleksibilni i otvoreni za promene. Sreća će biti na vašoj strani samo ako je istinski želite i spremni ste za nju uložiti trud.

No comments

Powered by Blogger.