Ženo, tebi nedostaje ljubav, a ne muškarac koji te ostavio

Draga ženo, Želim ti pomoći da razumiješ svoje osjećaje i dublje sagledaš situaciju koja te muči. 


Shvatam da ti čezneš za nečim što ti je nekad bilo blisko, ali važno je razmotriti da se ta praznina ne ispunjava konkretnom osobom koja je nestala iz tvog života. Ono što zaista osjećaš jeste potreba za ljubavlju, pažnjom i emocionalnom bliskošću. To su osnovne ljudske potrebe koje svi težimo ispuniti.

Nedostaje ti osjećaj da budeš voljena, da imaš nekoga pored sebe s kim možeš dijeliti svoje najdublje tajne i strahove, i koji će uvijek biti tu kad ti zatreba. To je potreba za sigurnošću i emocionalnom podrškom, a ne samo za konkretnom osobom koja je nekad bila prisutna u tvom životu. 

Važno je razumjeti da se ljubav ne ograničava na jednu osobu ili trenutnu vezu. Ljubav je šira i dublja emocija koja može biti prisutna u različitim oblicima i u različitim fazama života. Ljubav se ne iscrpljuje s odlaskom određene osobe iz našeg života. To je osjećaj koji možemo pronaći u sebi i ponovno ga izraziti prema drugima. 

Onaj čovjek koji je otišao više nije ista osoba koju si nekad poznavala. Ljudi rastu i mijenjaju se tijekom vremena, a njegove preferencije i životni put sada su drugačiji. Važno je prihvatiti tu činjenicu i pokušati razlučiti svoju potrebu za ljubavlju od toga da tebi nedostaje upravo ta osoba. Nemoj sebe ograničavati traženjem ljubavi samo u prošlosti. 

Ljubav je širok okean, iako možeš čeznuti za nekim koga ćeš voljeti, taj neko može biti potpuno drugačiji od onog koga si nekad poznavala. Važno je da se otvoriš novim mogućnostima i da pronađeš ljubav koja će ispuniti tvoje srce u sadašnjem trenutku. Nema ništa loše u tome da želiš biti voljena i da žudiš za bliskošću. 

To su prirodne i prekrasne želje. Međutim, trebaš se osloboditi okova prošlosti i otvoriti srce za novu ljubav, novu priliku da budeš s nekim ko će ti donijeti radost i sreću u životu. Ljubav je putovanje koje ne poznaje samo jednu stanicu, i tvoja sreća leži u tome da prigrlis novu fazu tog putovanja.

No comments

Powered by Blogger.