Ako je muškarac već odlučio da vas ostavi - Onda mu pokažite šta gubi

Svaka žena bi trebala njegovati toliku ljubav prema sebi da nikada ne padne na ideju da ovisi o muškarcu ili osećanjima ljubavi.


Kada se suoči s situacijom u kojoj je muškarac napusti ili odbije, žena ne bi trebala da ispoljava očajanje, suze, ni da moli ili ga preklinje da ostane. Umjesto toga, treba da zablista u svom punom sjaju. Na taj način će mu pokazati šta gubi i koliko je vrijedna. Ovaj stav će muškarcu jasno ukazati na njenu vrijednost.

Jer, kad žena ispoljava očaj, muškarac može imati utisak da je njegov odlazak ispravna odluka. Niko ne želi partnera koji zavisi od drugih i ne zna se nositi s gubicima. Čak i ako želi da muškarac ponovno bude dio njenog života, ne treba mu to pokazivati. Niko ne želi partnera koji se osjeća bespomoćno i smatra da neće naći ništa bolje. 

Muškarac je vjerovatno skloniji povratku ako ga potpuno ignorišete i pokažete svoj sjaj. Kako da zasijate? Jedan način je promijeniti svoj izgled. Također, možete urediti svoj dom prema svojim željama. Promjena rasporeda stvara novu energiju u vašem okruženju. Možete flertovati s osobama koje vam se sviđaju bez obaveza ako niste spremni za ozbiljnu vezu. 

Pustite vašeg bivšeg da vidi kako uživate u životu. Dajte mu do znanja da znate kako samostalno živjeti i da znate kako uživati u životu kao samostalna individua. Ovo nije namjerna igra, već istinsko prihvaćanje tog načina života. 

Najvažnije je staviti sebe na prvo mjesto, zavoljeti sebe, brinuti o sebi i vjerovati u sebe, a sebe posmatrati kao svog najvažnijeg saputnika u životu. Na taj način, nikada nećete ovisiti o drugima i uvijek ćete biti u stanju da samostalno izgradite sretan i ispunjen život.

No comments

Powered by Blogger.