Ako su ti slomili srce, vjeruj da će ti Bog poslati nekog puno boljeg

Razumijem kako se osjećaš. Osjećam razarajuće emocije koje te muče. Vidim simptome slomljenog srca na tebi. Primjećujem ožiljke tvog srca izvana. 


Uočavam pustoš i bol u tvom pogledu. Mogu prepoznati posljedice beskrajnih noći u plaču. Primjećujem gubitak boje i vitalnosti na tvom licu. Vidim gubitak težine od previše stresa. Osjećam tvoju apatiju prema stvarima koje su ti nekada pružale radost. Vjeruj mi kada kažem da ovo nije kraj. Ovo nije definitivan kraj, već prilika za nešto bolje i novo što će ući u tvoj život. 

Slušaj me kada kažem da ovo nije očajna tragedija, iako možda vjeruješ da jeste. Za svaki gubitak, postoji pobjeda, i za svaku tragediju postoji uskrsnuće – to je temeljni ciklus života. Ako moje riječi ne uspiju promijeniti tvoje misli, poslušaj jedan glas koji nadgleda sve nas. Ako ti je srce slomljeno, pouzdaj se u Boga. Vjeruj da Bog ima razlog za ovu trenutnu situaciju na tvom putu. 

Vjeruj da Bog ima veći plan za ovu muku. Vjeruj da Bog želi da doživiš tu bol kako bi izgradio snagu i otpornost. Vjeruj da te Bog priprema za ono što slijedi. Ako ti je srce slomljeno, vjeruj da će ti Bog poslati nekoga boljeg, nekoga dostojnog duše poput tvoje. Povjeri se Bogu, jer nisi sam. Bog te nadgleda i vjeruje da će ti dostaviti bolju ljubav koja mijenja srca umjesto da ih lomi.

No comments

Powered by Blogger.