Astro prognoza za Novembar: Rakovi budite oprezni sa novcem - Ribama ide sve od ruke

Donosimo vam kratku astro analizu za mjesec Novembar 2023 godine.


Ovan: Ovnovi, znani po svojoj hrabrosti i impulsivnosti, često uspijevaju kroz brze akcije i odlučnost. Međutim, ova osobina može ih povremeno dovesti u teškoće, posebno u komunikaciji s drugima. U novembru im se preporučuje promjena taktike i ispoljavanje svoje osjetljive strane. Biti ljubazniji i pažljiviji može im donijeti bolje međuljudske odnose i otvoriti vrata za nove ljubavi i pozitivne povratne informacije. 

Bik: Bikovi, poznati po svojoj upornosti i tvrdoglavosti, će u drugoj polovini novembra imati priliku rješavati svoje lične probleme bez ugrožavanja sebe ili ponosa drugih. Ključ njihovog uspjeha će biti povjerenje u vlastite sposobnosti i preuzimanje odgovornosti za vlastitu sudbinu. U komunikaciji s drugima, suzdržanost i empatija će biti važni kako bi se stvorio harmoničan odnos. 

Blizanci: Blizanci će, nakon 10. novembra, osjetiti da život počinje donositi pozitivne promjene. Međutim, ako se problemi nastave, možda će morati promišljati o vlastitim postupcima. Fleksibilnost i spremnost na promjene bit će ključ za ovaj znak, a novembar će im donijeti svjetlije perspektive i dinamičniju fazu života. 

Rak: Rakovi, poznati po svojoj osjetljivosti i emotivnosti, trebaju biti oprezni s novcem u novembru. Preporučuje se da ne nose velike svote gotovine sa sobom kako ne bi podlegli impulsivnom trošenju. Razboritost i preduzimljivost bit će ključ uspjeha za ovaj znak, a trebali bi poslušati savjete svojih voljenih kako bi donosili pametne financijske odluke. 

Lav: Lavovi su hrabri i često se plaše biti autsajderi. Novembar nudi priliku za preuzimanje opravdanih i mudrih rizika kako u poslovnom, tako i u ljubavnom životu. Oni će se moći istaknuti u svojim ljubavnim vezama i doseći nove visine. Ovo je vrijeme da razmotre svoje prioritete i usmjere se prema onome što ih istinski ispunjava. 

Djevice: Djevice, često skloni samopropitivanju, trebaju prihvatiti prošle greške kao lekcije, a ne kao povod za samokritiku. Druga polovina novembra bit će povoljna za njih, otvarajući mogućnosti za putovanja, promjene okoline, odmor i razvoj ljubavnih odnosa. 

Vage: Vage ne trebaju strahovati od promjena, jer se često dešavaju u pravom trenutku. Vjera u sudbinu i planete koje rade za njih će im donijeti stabilnost. Ovo će biti ugodno i miran period, ali će povremeno morati izaći iz svoje zone udobnosti kako bi postigli svoje ciljeve. 

Škorpije: Škorpije bi trebale izbjegavati prekomjerni rad do 8. novembra jer to može naštetiti. Nakon tog datuma, moći će se aktivno baviti sportom, šetnjama, putovanjima i obavljanjem poslovnih obaveza. U komunikaciji s drugima, trebaju zadržati takt kako bi održali harmonične odnose. 

Strijelac: Strijelci će osjetiti potrebu za akcijom u noverumb i neće moći sjediti besposleni. Također, ne bi trebali gubiti vrijeme objašnjavajući svoje postupke drugima, jer se njihova motivacija često teško razumije. Ovo je vrijeme za globalno resetovanje, rad na sebi i traženje inspiracije. Novembar će vjerojatno promijeniti njihov život ili stav prema životu. 

Jarac: Jarčevi bi trebali biti iskreni prema sebi i voditi ljubaznu komunikaciju s drugima. Riječi bi trebale biti pažljivo birane, a djela odlučna. Negativnost može izazvati konflikte, dok će pozitivnost poboljšati njihove međuljudske odnose. 

Vodolije: Vodolije bi trebale osigurati da njihove akcije imaju svrsishodnost i valjanost. Trebali bi izbjegavati nepotrebne rizike, posebno u financijama i poslovanju. Vjera u sudbinu i planete koje rade za njih će im donijeti siguran put prema sreći. 

Ribe: Ribe bi trebale razmisliti o važnosti štednje vremena, a ne samo novca. Ovo je vrijeme kada će se ljubavne prilike otvarati, stoga trebaju biti oprezne. Nakon 8. novembra, Venera će im donijeti sreću i energiju, a nedaće će se povući, omogućavajući im da uživaju u mirnijem razdoblju do kraja mjeseca.

No comments

Powered by Blogger.