Dočekali svojih pet minuta: 5 znakova Zodijaka koje će najviše pogoditi Mlad Mjesec u Škorpiji 13.11

Mladi Mjesec u Škorpiji 13.11. donosi sa sobom izuzetno snažnu energetsku dinamiku, a pet znakova Zodijaka posebno će osjetiti dramatične promjene u ovom periodu. 


Škorpija: U ovom periodu, ne samo Sunce, već i Mjesec i Mars bit će smješteni u vašem horoskopskom znaku, pružajući vam snažan val energije. Iskoristite ovaj resurs za ostvarivanje svojih ciljeva, ali budite oprezni jer povećana razdražljivost i agresivnost mogu biti izazovi. Fokus će biti na vama i vašem odnosu prema sebi, emocijama i samopoštovanju. Započnite introspekciju i razmišljajte o novim smjernicama i vrijednostima. 

Lav: Glavna tema za Lava tokom mladog Mjeseca u Škorpiji je porodica i dom. Sunce, Mjesec i Mars prolazit će kroz vašu 4. kuću, potičući razmišljanje o promjenama u porodici ili odnosu s roditeljima. Razmislite o novim činjenicama koje biste mogli otkriti i provjerite jeste li zadovoljni uslovima u svom domu. Mars u Strijelcu kroz 5. kuću potiče kreativnost i razmišljanje o proširenju obitelji. 

Ovan: Mlad Mjesec u 8. kući konfrontira vas s nesvjesnim iskustvima i strahovima. Asteroid Chiron u vašem znaku potiče liječenje mentalnih trauma. Ako osjećate nedostatak priznanja, depresiju ili manjak inicijative, vrijeme je suočiti se s tim bolnim osjećajima i pokrenuti proces iscjeljivanja. Rad na sjenci postaje ključan za premošćivanje ovog razdoblja. 

Ribe: Mladi Mjesec u Škorpiji zatiče vas u 9. kući, povezanoj s duhovnim rastom, putovanjima i vjerskim pitanjima. Istočno, Neptun i Saturn u vašem znaku naglašavaju duhovni rast, a Saturn donosi ravnotežu između duhovnih i materijalnih energija. Proučavajte filozofska učenja i vjerske pokrete kako biste pronašli nove ideale i smanjili fokus na materijalne stvari. 

Bik: Mladi Mjesec potiče razmišljanje o porodici za Bika. Mogući su događaji koji će značajno promijeniti vaš odnos prema braku ili djeci. Venera kroz kuću zdravlja ističe važnost brige o sebi, dok Venera u Vagi traži ravnotežu između posla i odmora. Osvrnite se na svoje stavove i pritiske koje stavljate na sebe, fokusirajući se na vlastito zdravlje i dobrobit.

No comments

Powered by Blogger.